- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füly
aktív tag
de brut a magyar országot át álitottam német országra ahogy mondtad(mert upc-s vagyok) és igy minden cssatornán jön hang!!!tök frankó csak nem értem hogy aha magyarvan beállitva van akkor mért nem jön.!!!!!!Kösszi mégegyszer!!!!!
-
Füly
aktív tag
ok kösszi ezt megprobálom,mert az van hogy a az a javitást már leszedtem a microsoft oldalárol fel is raktam meg ujra rakta minden szoftvert az atihoz,megtalálta az állomoásokat(igaz ugy hogy hungary) de most az van hogy csak a tv2nél van hang a többinál csak servegés...nekem egy erősitő vabn rádugva a gépre a kábel amit adtak hozzá azt megbedugtam a hangkareszba(aufigy2),gonodlom jo helyen mert a tv2nél jo hang de többinél nem..ez mitől lehet?kössz i előrei s
-
Füly
aktív tag
nah szal van egy ilyen bba 9800pro aiw-om,kérdés hogy hogytudok tvzni vele,leszedtem mindent szoftvert az ati oldalárol(catalyst,multimediacenter,remote wonder)de nem tom hogy tudok tvzni,már a upcnek a kábele is bevan dugva.Szal ha vkinek van egy ilyen all in wonderes karesza lécci segitsen.már a manulat is megnéztem az se ir semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest