- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Cane
őstag
a gpu egy mezei 9500-ason, kb. 2-3 tizedmilliméterrel kilóg a keret fölé. de egyszerű ha egy kis pasztát nagyon-nagyon vékonyan felkensz a gpu-ra és ráteszed a bordát akkor abból látszani fog hogy felvette-e a bordára ragadt paszta a gpu alakját. ha igen ne szedd le a keretet, ha nem akkor hajrá.
-
-=V3rthil=-
őstag
Értem...:) Az lett volna a köv kérdésem, hogy mennyit bírt tuning-ügyben ezzel a brutalizmussal:C Grat, nem rossz egy 9500-ból:C
-
fLeSs
nagyúr
válasz
-=V3rthil=- #13 üzenetére
Ez csak egy teszt erejéig volt így összerakva. Itt a 3,6ns-os infineon ramok 340 MHz-en muzsikáltak ofkorsz feszültségemeléssel (ezért kellett ez a brutális hűtés a ramokra is), a GPU pedig 410 MHz-en asszem (feszkóemeléssel szintén).
Ez a kártya 1ébként egy 9500 megmoddolva 9700-re + a voltmodok. :D
Amikor ezt a kártyát teszteltük, akkor még a 9700 Pro volt a csúcs, meg 3DMark03-ban a 6000 pont :D -
-=V3rthil=-
őstag
Azta, szegény kártya, jól megkínoztad:C Amúgy nem ''zavarja'' egymást a CPU és a videokari hűtőrendszere? Nekem nagyon közelinek tűnnek...
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
A GPU egy picit alacsonyabban van, mint a keret, ezért ha a gyárilag odarakott sárga trutyit letisztítod onnan, nem fogod tudni rendesen tuningolni a kártyát, mert az a sárga cucc vagy 2 mm vastag.
Viszont ha leszeded a keretet, akkor már közvetlenül a GPU-ra teszed rá a hűtést, így tökéletesen fognak egymáshoz illeszkedni, és jobban tudod tuningolni a kártyát.
1ébként ha leszeded a keretet, akkor a hűtőbordát nem szabad billegtetni, mert lesarkazod a GPU-t, ezt is sikerült már eljátszanom ugyanazon a VGA-n. :D -
fLeSs
nagyúr
Pengével le lehet szedni, de nagyon óvatosan kell csinálni, nekem már sikerült végigszántanom egyszer egy GPU-t így. :D Igaz, csak néhány SMD-t faragtam le a GPU mellől. :D
A poén az az, hogy a kártya még most is tökéletesen müxik... :D:D -
zooly
aktív tag
Láttam egy oldalon, hogy leszedték róla, azthittem simábban megy :)
Félek a pengétől, nem akarok vérvörösnyákos ati-t :] -
zooly
aktív tag
Hali!
Sorry hogy nem a ''Nagy Radeon... topicja'' helyre írok, de ott nagyon lassan jönnek a válaszok, ha jönnek egyáltalán...
Szóval hogyan lehetne leszedni ezt a 'spacer'-t ami a GPU körül van?
Az az érzésem, hogy ez magasabban van, mint a GPU teteje...
Mivel van odaragasztva? Könnyű leszedni? Mivel kéne próbálkozni? Megsérülhet tőle a kártya?
:))
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest