- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz
Il Padrone #22 üzenetére
Félreértettél, a kártya biztosan rossz, 4 különböző konfigban is csinálta a hibákat, tehát nem a saját konfigom rossz. A játéknak magának lehet ez a hibája, mert az új patch readmeje szerint GF kártyáknál létezik ez a jelenség, és az megoldja. Kis gáz, hogy ha felrakom, akkor az eredeti játékom nem indul el, mert nem találja a CD-t.
Amúgy a CZ-t kiválóan viszi mindenféle fagyogatás nélkül. Mindenesetre a kártyát megpróbálom beadni szervízbe, hogy vizsgálják meg. -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #15 üzenetére
Nem tudom, valahogy nem hiszem hogy a proci lehet. Miért pont játékok közben szállna el?!
Nincs több alkatrészem, amiket cserélgethetnék. Ha lenne, nem lennék itt a fórumon, hanem már azt csinálnám. -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #10 üzenetére
Igen ettől félek én is. De nekem meg nincsenek alkatrészeim.
Táp csere is volt! -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #6 üzenetére
Garis teszt sajnos nem működik. Még arra gondoltam hogy elviszem egy szervízbe....
-
dantes
tag
válasz
Il Padrone #4 üzenetére
Memtest86, a procit már nem tudom - nincs meg a program. Arra emlékszem, hogy mátrixokon végzett műveleteket, meg a pít számolta ki néhány tizedesjegyig. Alaplap csere volt, arra én is gyanakodtam.
Ha tudsz mondani jobbat, szívesen kipróbálom.
[Szerkesztve] -
dantes
tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Mindkettőt néztem tesztprogramokkal. (Erre én is előbb gondoltam, mint a szoba ventillátorra
)
Szobaventillátorral nagyságrendekkel ritkábban fagyott!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest