- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
xy_
csendes tag
Nyugodtan dobjam fel rá? És hogy lehet a mhz -t állítani a kártyán?
Nekem olyan gondom van,hogy amikor játszok akkor beszaggat illetve néha 1pillanatra mintha megállna! Miért van ez?
A NFSU undergroundnál van ez!
4.09 es catalyst van fenn és ha mérleges beállítást használom akkor nagyon szar!!!
Ha optimális teljesitményt akkor megy kicsi befagyásokkal!Egy 3körös új pályán az első köröknél befagy,de a többi 2kört végig viszi! :((
És ez minden egyes új pályánál végigjátsza nekem! Vajh miért? :( -
törölt tag
Én nem szaroztam vele:
belenyomtam az ultra verzio biosat... vagyis a DU biost, aztan meg gigabyte-ék levették a biosokat a lapjukrol... :)
de tokeletesen megy!!! persze a gyari sebessegen nem 500MHz-en. :( -
xy_
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni a kártya model tipusát?
GV-R96P128DU
GV-R96P128D
GV-R96P128DH melyik van nekem?
De a gigabyte oldalán nincs bios hozzá?
[L]http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/Driver/Driver_ATIRADEON9600PRO.htm#[/L] -
kano
nagyúr
Nem lehet esetleg egy BIOS update-el megoldani?
Mármint a 9600Pro biosát frissíteni? -
JaniS
senior tag
Nem biztos, hogy pont ez a bajod, de majd talán rudi is ránéz erre a topicra...
Szóval van itt egy Aiw Radeon 9000 Pro, ami pontosan azt csinálja, mint amit Te is leírtál. A Catalyst betöltéséig mindenféle izgő-mozgó színes dolgok, utána viszont minden OK. Hosszas olvasgatás után kiderült, hogy egyáltalán nem egyedi probléma, köszönhetően annak, hogy a Sapphire cseszett pontos időzítéseket rakni a kártya BIOS-ába. Van itt egy kis oldal, ahol gyűjtögették a BIOS-okat és a problémákat: [L]http://www.squeakfix.co.uk/fixes/index.html[/L]
Ha más bajod nincs vele, akkor próbáld megszokni. Nálam egyedül az alaplap setup-ját nehéz így állítgatni, olyankor benyomok neki egy pci-os s3-ast...
JaniS -
[sultan]
tag
Hi!
Nekem egy Gigayte 9600pro-m van (Gianni féle). A gondom az, hogy CS alatt elég gyakran lefagy miatta a rendszer. Más játékoknál semmi gond egyedül ennél :F. Ha vkinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem segíjjen. :O -
al_age
senior tag
előtte uninstall a control panelt, majd a display driver-t a programok hozzáadása/törlése-nél
én legalábbis először megszívtam vele
1ébként kipróbáltam a drivereket
4.7 catalyst, valamint erre épülő omega és unian:
ugyanebben a sorrendben: 3742, 3739, 3745 pont
legjobb a 4.8-as catalyst: 3768 pont
de hát ezek minimális különbségek ugyhogy azt tedd fel amelyik szimpatikusabb:)) -
kano
nagyúr
Nem, nem értettél meg szerintem. A DOS alatt csinál ilyet az első bekapcsoláskor, tehát amíg a gép eljut a Windows grafikus felületéig.
Az Omega egy olyan driver amiben benne van a Catalyst és egyéb kiegészítések, trükkök, moddok.
De a nem az Omega a legjobb(leggyorsabb) hanem létezik egy un, UNIAN Catalyst. Ezt szedd le! Ez a leggyorsabb tesztek szerint. -
al_age
senior tag
hát igen engem is tuti zavarna a dolog.
de ha csak az induláskor van ez a gond akkor nem hinném hogy bármi is döglődik a videokártyádon...
esetleg azt tudom elképzelni hogy a windows a boot-olás vége felé állítja be a jól a vga drivert és ezért csinálja
egyébként először én azt hittem hogy a v-ram melegszik, mert a legelső catalyst-tal, amit a karihoz adtak, nekem mindig ezt csinálta. olyannyira hogy az egész vindózt fel kellett telepíteni újra, mert szétestek a betűk példáu és ezért nem tudtam leszedni a drivert sem, mert ahhoz meg legalább 3-4 ablakot kell nyitni és a másodikon már olvashatatlanok voltak a betűk a harmadikon meg már nem is voltak és kb 5 másodpercen belül a monitor is átállt készenléti üzemmódba.
puff
de mondom nekem az újabb catalyst-tokkal már rendben van -
kano
nagyúr
De eléggé idegesít a dolog.
Mi van, ha valamelyik kondi döglődik vagy egyszer csak behány az egész? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szóval nekem nem múlt el a dolog az új Catalyst-tól. :(
Nem tud esetleg valaki valami jó ötletet adni?
Mi lehet a baj?
Egyébként azt sejtem, hogy Giannitól van a kari, honnan lehet
biztosan megtudni, hogy Gianni féle kari-e?
Köszi! -
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szóval a minap szert tettem egy Gigabyte 9600Pro (400/600) videókarira.
Az a problémám vele, hogy amikor a gépemet kikapcsolt állapotból először bekapcsolom akkor a Windows Asztal megjelenéséig teljesen csíkos (függőlegesen) a kép. A csíkok pedig nagy pixelekből állnak. Amikor megjelenik az asztal akkor tökéletes lesz. Játékoknál nem hibázik és sehol máshol sem. Amikor feltelepítettem a WinXP-t akkor is ezt csinálta egészen addig amíg fel nem tettem az Omega drivert.
Mi lehet a baja? Nem hinném, hogy a kari rossz inkább valami BIOS beállításra gyanakodnék.
A lapom ASUS A7S333 és 1 2000+ XP csücsül benne.
Köszönet a segítségért!
Kano
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest