Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Nem biztos, hogy pont ez a bajod, de majd talán rudi is ránéz erre a topicra...
Szóval van itt egy Aiw Radeon 9000 Pro, ami pontosan azt csinálja, mint amit Te is leírtál. A Catalyst betöltéséig mindenféle izgő-mozgó színes dolgok, utána viszont minden OK. Hosszas olvasgatás után kiderült, hogy egyáltalán nem egyedi probléma, köszönhetően annak, hogy a Sapphire cseszett pontos időzítéseket rakni a kártya BIOS-ába. Van itt egy kis oldal, ahol gyűjtögették a BIOS-okat és a problémákat: [L]http://www.squeakfix.co.uk/fixes/index.html[/L]
Ha más bajod nincs vele, akkor próbáld megszokni. Nálam egyedül az alaplap setup-ját nehéz így állítgatni, olyankor benyomok neki egy pci-os s3-ast...
JaniS -
al_age
senior tag
hát igen engem is tuti zavarna a dolog.
de ha csak az induláskor van ez a gond akkor nem hinném hogy bármi is döglődik a videokártyádon...
esetleg azt tudom elképzelni hogy a windows a boot-olás vége felé állítja be a jól a vga drivert és ezért csinálja
egyébként először én azt hittem hogy a v-ram melegszik, mert a legelső catalyst-tal, amit a karihoz adtak, nekem mindig ezt csinálta. olyannyira hogy az egész vindózt fel kellett telepíteni újra, mert szétestek a betűk példáu és ezért nem tudtam leszedni a drivert sem, mert ahhoz meg legalább 3-4 ablakot kell nyitni és a másodikon már olvashatatlanok voltak a betűk a harmadikon meg már nem is voltak és kb 5 másodpercen belül a monitor is átállt készenléti üzemmódba.
puff
de mondom nekem az újabb catalyst-tokkal már rendben van -
Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest