Új hozzászólás Aktív témák
-
ugrikmilan
tag
Sziasztok!Ma vásároltam egy nokia 6670-es mobilt 1 hónaposan.Tökéletes állapotú.Nekem egy 2 éves előfizetéses T-Mobilos kártyám van.Amikor bekapcsolom a telcsit akkor néhe lefagy és kikapcsol,van amikor már pin kód beirás előtt is kikapcsol és van amikor normálisan bekapcsol és működik.Azt mondták a gsm kereskedésben ahhol vettem hogy ki kell cseréltetni a kártyámat mert már ez ujabb telefon és nem kezeli jol a kártyámat ezért fagy le.Bementem a tmobilhoz és aztmondták hogy nem a kártya hibája mert nem régi és ha régi lenne akkor azt irná ki a telcsi hogy tegyen be simkártyát.Megprobáltam egy domino kártyával és ott is ezt csinálta és a domino kártya uj 3 hónapos.Kérlek segítsetek hogy mit tegyek mert nagyon tetszik a telcsi és nem szeretnék szenvedni vele.Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest