- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
hegedus001 #9 üzenetére
Igen láttam a videóját, a kamera részével egyetértek, viszont a hangszórója korántsem szar, elég jól szól és van benne mély is. Viszont a nem ajánlott része azért lett kiemelve, mert 300 ezer forint körüli árat nézett én még a felénél is olcsóbban vettem és abba az árkategóriában nagyon jó cucc, de 300ért messze nem jó, sőt
-
rdt89
addikt
válasz
hegedus001 #7 üzenetére
Dehogy vagyok elfogult, te akarod nagyon rossznak látni. Power bank plusz eszköz, plusz mozgó alkatrész, meg a kábel és akkor már összefogni a telefonnal. Szerintem a kijelző idő nagyon jó, mivel az nem egyenesen arányosan nő a telepmèrettel. A rövid gatyám zsebébe simán elfér, s nem rángatja le a zsebem. Plusz ezt a telefon ha leejtem vagy odacsapom valaminek nem féltem, s nem okoz akkora lelki megbotránkozást, mint ha a Huaweiemmel történne ez . Te nem látod létjogosultságát, más meg igen. Mindenkinek mások az igényei, plusz ezzel ha 10%on vagyok se kell félni, hogy lemerül. Amúgy van hozzá tok, ami övre csiptethető, s karabiner foglalat. Én is azt hittem hülyeség a strapa telefon, de most, hogy van látom értelmét l, lét jogosultságát.
-
hegedus001
aktív tag
A 610 gramm neked belefér? Hova? Max a hátizsákomba.... Zsebben ez hogy kényelmes? Még övön is húz a 3-400 grammos Leathermanem.....
Powerban miért nem alternatíva egy 2-3 napos túrára? Ennyi idő alatt jó eséllyel fejlámpát is tölt az ember (tudom, sokat járom az erdőt)
Ráadásul ilyenkor a zsebben sem kényelmes az a pihe 610 grammocska... Az nagyon sok... Nekem a 13 mini van a zsebemben meg egy bicska és ennyi... a többi a hátizsákban.A 24-25 óra is csak napi 5-6 óra SOT... baromira nem takarékos ez a cucc ám...
Matekozni én matekoztam, (pont amiért ránézésre is sántított) ha felszorzom a 50 perces állításodat a 120 W-al, akkor fizikailag sem jön ki, akkor sem, ha végig maxon tud tölteni.
Úgy érzem túlságosan elfogult vagy. Sosem kellene ilyen strapa-telefon, (mert nem értem a létjogosultságát úgy összességében) de teszteket ezekről is szoktam nézni. Ezek után a tiédről is fogok, nagyon kíváncsi vagyok.
-
rdt89
addikt
válasz
hegedus001 #5 üzenetére
Csak a kamera, a 610gramm az nekem belefér.
Üzemidő mindig jól jön ha 2-3 napos túrákra indulsz
Bocsi elírtam nem 14-18 hanem 24-28 és 5 napra levetítve
1 óra youtube 1%-ot szed le kb.
A töltésre meg annyit, hogy én nem számolgattam, matekoztam a fizikai dolgokat a %-ék mutatót néztem, egyébként a telefon még mindig b.szó, ha reszelnék a kameráját tökéletes lenne. -
hegedus001
aktív tag
A töltés mondjuk mondjuk fizikailag sem jön ki (akkor sem ha a melegedés miatti lassulással nem számolok)
Csak a kamera negatívum? a 610 gramm az nem? Minek ekkora üzemidő? 14-18 óra az naponta vagy az 5 nap alatt jön ki? Mert ha az utóbbi akkor az elég gyatra. Nekem új korában az iphone 13 mini tudott 10 óra YT-t wifiről.... nincs 3000mAh az akksija....
A kiegészítők viszont tényleg hasznosak lehetnek ha az ember fia olyat dolgozik.
-
rdt89
addikt
Nem rég szereztem be egy Ulefone Armor 26 Ultra készüléket. A kamerák szó-szó, de inkább nevezném középkategória alsó szegmensnek minőségre hiába a nagy számok/200mp-50mp-8mp-64mp-50mp a selfie is/, de itt ki is merül a negativitása. Nagyon fürge, szép a 120hz-es IPS kijelzője, masszív, 1 töltéssel intenzív használat mellett 4-5 nap simán hozható /jó 15600-as akkumulátorral van/. A 120w töltéssel 50 perc alatt tele csorgatja, a hangszórója nagyon-nagyon jól szól, van éjjellátó kamera benne /ez viszont nagyon penge/, optikai zoom kamera /aminél a fő kamera zoom-ja szebb/, jack csatlakozó, infra, beépített rádió, amihez nem kell külön semmit a telefonra dugni. Járt hozzá egy övrecsiptethető tok, valamint egy endoszkóp kamera és van a készüléken karabinerezhető foglalat, 1 okos gomb. Rakható rá walkie-talkie antenna és a bekapcsolóba épített ujjlenyomat olvasó gyors, de nem a legpontosabb. Továbbá kapott egy piros sos gombot és színes rgb értesítési led-et. S ami meglepett, android biztonsági szint Május 1. Összességében egy nagyon szerethető készülék és minőségi anyagból van. Kíváncsiságból vettem, de nagyon úgy néz ki, hogy főkészülékké lép elő, azért az aktív 5 napos üzemidő /14-18 óra kijelzőidő/ nagyon csábító, cserébe 610 gramm.
A kamerákat rendbetennék, optimalizálnák nagyon lenyűgöző lenne, mert a szenzorok egyébként nem alsópolcosak benne, csak az algoritmus elég gyenge. Remélem nem offoltam sokat
-
thboxx
aktív tag
Egész korrekt a hardvercsomag. Drága volt vajon a FLIR szenzor, hogy dobták? Ennek mondjuk nagyobb elvileg a mérési tartománya... Ha lenne rendes support, vevő lennék egy ilyenre.
-
roli543
őstag
Nagyon fura, hogy az igazán érdekes újításokat, meg izgalmas fejlesztéseket ilyen strapa telefonokban látjuk egy jó ideje
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest