- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
A 610 gramm neked belefér? Hova? Max a hátizsákomba.... Zsebben ez hogy kényelmes? Még övön is húz a 3-400 grammos Leathermanem.....
Powerban miért nem alternatíva egy 2-3 napos túrára? Ennyi idő alatt jó eséllyel fejlámpát is tölt az ember (tudom, sokat járom az erdőt)
Ráadásul ilyenkor a zsebben sem kényelmes az a pihe 610 grammocska... Az nagyon sok... Nekem a 13 mini van a zsebemben meg egy bicska és ennyi... a többi a hátizsákban.A 24-25 óra is csak napi 5-6 óra SOT... baromira nem takarékos ez a cucc ám...
Matekozni én matekoztam, (pont amiért ránézésre is sántított) ha felszorzom a 50 perces állításodat a 120 W-al, akkor fizikailag sem jön ki, akkor sem, ha végig maxon tud tölteni.
Úgy érzem túlságosan elfogult vagy. Sosem kellene ilyen strapa-telefon, (mert nem értem a létjogosultságát úgy összességében) de teszteket ezekről is szoktam nézni. Ezek után a tiédről is fogok, nagyon kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest