- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezett egy új Garmin gyerekóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz Xiaomi 16
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Nagy szülés volt de sikerült megoldani...
-
VictorHUN
aktív tag
-
VictorHUN
aktív tag
Ebben a témában keresek valami okos embert aki eltudja nekem magyarázni és megoldani ezt a problémát. Levelezőprogramot használok és nem tudok vele levelet küldeni csak fogadni. Ha küldeni akarok akkor ez a hiba üzenet fogad állandóan: 535 Incorrect authentication data
Több fajta programmal próbáltam de mindegyiknél ezt írja ki. Az internetszolgáltatóra gyanakszok mégpedig a diginet-re hogy az Isten áldja meg őket hogy eddig egyiknél sem fordult elő ilyen hiba csak náluk. Gondolom valamit valahol engedélyeztetni kell hogy az smtp szerverükön át engedje a levélforgalmat. Felvettem velük a kapcsolatot is de érdemleges választ nem kaptam. A gép routerről megy TP-LINK Model No. TL-R402M. Ott hiába állítom be a levelezőkliensnek a portját hogy szabad legyen a hiba tovább is fenn áll. Aki ez ügyben tud segíteni az írjon, mert már nagyon idegesítő. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- The Crew sorozat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest