- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
No végre heggesztettek a hálózaton felém is! Mától full térerőm van, és az eredmépnyek is nagyjából 50%-kal emelkedtek, vagyis az eddigi átlag 20 helyett inkább 30 Mbps-ot mérek.
T_T
Ennél hitelesebbet szerintem most nem találsz:
"...Az új Net&Roll 4G díjcsomag 40 GB-nyi leforgalmazható adatmennyiséget tartalmaz 11990 Ft-os havidíjért." -
T_T
csendes tag
Keresgéltem, ezt találtam, nem tudom mennyire hiteles.
"A csúcssebességű, 4G-alapú mobilinternet szolgáltatást a 2012 januárjában megjelenő Net&Roll 4G elnevezésű díjcsomaggal, és a technológiát támogató eszközről lehet majd igénybe venni. A díjcsomag havi 12 ezer forintba fog kerülni, és 40 gigabájtnyi adatforgalmat fog tartalmazni."
Én nem kaptam mailt
-
T_T
csendes tag
Ja az úgy okés. Amúgy nem tudod mennyibe fog ez kerülni? Mintha valahol láttam volna egy elég húzós összeget, már nem tudom pontosan mennyit, de nem tetszett. Adhatnának vmi kedvezményt tesztelőknek, akkor lehet érdekel.
Ja értem, engem nem hívtak vagy lehet csak benéztem. E-mailt küldtek? -
T_T
csendes tag
Közben elképzeltem milyen jó is lesz szilveszterkor rohangálni h leadjam a modemet
-
blueye
veterán
Én meg ma kaptam a stickre egy ilyen SMSt:
Név:
Szám: 1430
Tartalom:
Kedves Kolléga!Ezùton tàjékoztatunk, hogy dolgozòi folyòszàmlàd egyenlege 28185 Ft tartozàst mutat. Kérjük, hogy 10 napon belül gondoskodj a tartozàs befizetéséröl vagy igazolàsàròl, ellenkezö esetben a szolgàltatàs korlàtozàsàra kényszerülünk.
Időpont: 22/11/11 08:49Más is kapott ilyet?
-
Coolmat
őstag
Beüzemeltek itt a környéken egy új 4G-s cellát, full térerős mérésem:
-
T_T
csendes tag
-
T_T
csendes tag
Szép, nekem mozgó vonaton is sikerült 20 körülit mérni, persze addig a 2 percig ameddig ki nem értem a 4G területéről
Nekem is vannak félelmeim azzal kapcsolatban, hogy mi lesz ha elkezdik sokan használni, és vajon mennyibe fog ez kerülni milyen feltételek mellett.
Egyébként eddig tényleg jól kiváltotta a sima internetet, asztali gépen maradt a sima kábeles net, de a laptopommal eszembe se jut felmenni itthon a WLAN-ra. (És inkább a laptopot használom) -
blueye
veterán
Teljesen stabil értékeket mérek:
Jó nagy itt a csend, ennél már csak a FBos saját fórumban nagyobb
-
blueye
veterán
Mammutnál most:
Ezt már osztani is lehetne routerrel akkor sem akadozna. Persze még nem lógunk rajta sokan, ezt mindig szem előtt tartom. Meg hát a korlát. De el fogunk jutni most már belátható időn belül oda hogy ezek az akadályok is megszűnnek.
-
blueye
veterán
Csinált a t is egy fórumot (csodálkoztam hogy nem ezzel kezdték...)
-
T_T
csendes tag
Ja nem rossz, nekem ált 40 körül van, most kicsit több lett. Attól is függ melyik szeróval teszteled, budapesti nekem nagyobb sávszélességet adott néha, de a ping is magasabb volt.
Utólsó mail ha jól emlékszem az Electronic Beats meghívó volt, máshonnan se tudom hanyadik lettem.
-
blueye
veterán
Amúgy a 33-as ping igen jó :
-
T_T
csendes tag
Köszönöm én is a T-nek, tényleg jó volt
III. ker Óbudai Egyetem környékén néha gyorsabb a mobilnetem mint a vezetékes
kivéve persze a pinget az 30-60 között megy, de játszottam vele online probléma nélkül.Beltéren:
Ennél szokott jobb lenni, sokkal rosszabb nem nagyon.Remélem ez így marad akkor is, ha 100x ennyien mászkálnak majd ilyen cuccokkal.
-
Coolmat
őstag
Mind1, köszönöm azért a helpet, ha valamilyen hely lefedettsége érdekel majd megkereslek
Már most is bütykölhettek a környéken valamit, mert csütörtök este már 14Mbit-et mértem. Kipróbáltam online játékkal is a dolgot (WoW), határozottan jó pingem (80-100 ms) volt 3 órán át stabilan.
Más érdekesség, hogy most hazautaztam Esztergomba, úgy néz ki itt is modernizálás történt, mert HSPA+ hálózat fogadott ilyen eredménnyel: -
1430
senior tag
Sajnos térképet nem adhatok ki, de a 1430-on meg tudják mondani akár házszám szinten a 4G lefedettséget, illetve ha megírod mely helyeken akarsz tesztelni (személyesebb címeket írhatod pü-ben is), akkor megmondom, milyen az aktuális lefedettség. No persze ezen most is gőzerővel dolgoznak, szóval lehet hamarosan ott is lesz 4G, ahol eddig csak kültéri volt vagy még az sem.
blueye
Lehet körül kellett volna nézned a Mammutban, hátha sok laptopos embert látsz ücsörögni a padokon/kávézókban, akik "elszívják" a sávszélességet. Budaörs környékén nyilván kevesebben próbálkoznak. -
blueye
veterán
Hoppá, most mértem, XI. ker Sasad a Budörsi út fölött beltérben:
-
blueye
veterán
Ma a Millenárishoz közel ezt mértem:
Visszavettek a max. sebességből tegnap óta? Tegnap itt kb. ilyenkor 50 körüli letöltés volt!
-
Coolmat
őstag
Valóban, köszönet a T-nek a lehetőségért és a szervezésért!
XI. ker Kelenföld beltér 1-2 pálcikás térerővel (valszeg a cella szélén lehetek):
A ping korrekt, a sebesség kicsit gyengusz a tegnap mértekhez képest, majd megmérem a Móriczon és az Infóparkban is.
Érdekességkép tegnap előtt még 3G-n ilyet mértem a 4G-s stickkel:
-
blueye
veterán
Jó buli volt
A T kitett magáért. -
blueye
veterán
Bekerültem.
Ezt már 4Gről küldöm.
Lakáson belülping: 41ms down: 19.97 Mbps up: 11.01 Mbps
Van még valaki innen a tesztelők között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest