- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Érdekes dolog ez a súlykérdés. Asszony pajtás gépét jelenleg egy Mercury 300W-os táp hajtja (kis gép: 600-as cerka, GF4 MX440SE stb.; egyrészt nem érdemes annyiért tápot venni bele, mint amennyit a konfig ér, másrészt meg valszeg elbírja).
Úgy került bele ez a táp, hogy az előzőleg benne lévő, 230W-os Skyhawk bedöglött (nem füstölt el, csak instabil volt vele a gép; ahogy lehúztam az optikai meghajtókat, egy darabig jó volt, aztán úgy is fagyogatott), és ezt kaptam ingyen az egyik havertól (neki egy P4-es gépet vitt, gond nélkül, de úgy gondolta jobb a békesség).
A 230W-os Skyhawk elég sok gépben volt az ismerősök között (még a 300-as Celeronok idejében), és kivétel nélkül elfüstölt mindenkinek (öcsémnek 1-2 alkatrésze is bánta, a többiek megúszták), és kb. kétszer olyan nehéz, mint a mostani Mercury...
Egy biztos: szerintem egy normálisabb gépbe nem érdemes Chieftech-nél szarabb tápot venni. Persze az igazi egy Enermax...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest