- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Én ezt nem tapasztaltam soha, pedig egy időben elég sokat 3dmarkoztam. Általában akkor, mikor új vga-t veszek. Vagy mikor valóban felsőkategóriás vga-m volt, a 6800GT idejében. Huhh, mennyit szórakoztam vele, hogy még pár kicsikarjak a rendszerből a listán való előrébbjutáshoz.
Bár most főként xboxon játszom, egy erős pc-t sem tartok kizártnak. Elképzelhető, hogy össze fogok rakni egy nagyon erős, nagyon halk gépet, aztán azzal lehet majd markozni is.
-
old gray
addikt
Neked tudathasadásod van
Először lefikázod a tesztprogramokat meg az azokat használókat, utána elmeséled, hogy a háromdémárkok neked hogyan és miként jöttek / nem jöttek be, meg írsz vantage-eredményeket..... Nem mellékesen megállapítasz olyan dolgokat, amiről már egy 5 évesnek is van tudomása.
Sztem hanyagold a www.prohardver.hu oldalt és keress más játszóteret a hülyeségeidhez.
-
törölt tag
Már rengetegszer le lett írva, hogy ez egy hobby, annak minden velejárójával. Nem az a lényeg, kinek miből van rá pénze, az sem lényeges, van-e értelme, az a lényeg, hogy vannak olyanok, akiket bizony motivál a ponthajhászat, ez a topic az ő gyűjtőhelyük.
Az itteni viselkedésed kb. olyan, mintha elmennél egy rock koncertre és elkezdenél hőbörögni, hogy mi ez a szutyok zene, Britney Spears az igazi.
Csak példa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest