Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Én ezt nem tapasztaltam soha, pedig egy időben elég sokat 3dmarkoztam. Általában akkor, mikor új vga-t veszek. Vagy mikor valóban felsőkategóriás vga-m volt, a 6800GT idejében. Huhh, mennyit szórakoztam vele, hogy még pár kicsikarjak a rendszerből a listán való előrébbjutáshoz.
Bár most főként xboxon játszom, egy erős pc-t sem tartok kizártnak. Elképzelhető, hogy össze fogok rakni egy nagyon erős, nagyon halk gépet, aztán azzal lehet majd markozni is.
-
old gray
addikt
Neked tudathasadásod van
Először lefikázod a tesztprogramokat meg az azokat használókat, utána elmeséled, hogy a háromdémárkok neked hogyan és miként jöttek / nem jöttek be, meg írsz vantage-eredményeket..... Nem mellékesen megállapítasz olyan dolgokat, amiről már egy 5 évesnek is van tudomása.
Sztem hanyagold a www.prohardver.hu oldalt és keress más játszóteret a hülyeségeidhez.
-
törölt tag
Már rengetegszer le lett írva, hogy ez egy hobby, annak minden velejárójával. Nem az a lényeg, kinek miből van rá pénze, az sem lényeges, van-e értelme, az a lényeg, hogy vannak olyanok, akiket bizony motivál a ponthajhászat, ez a topic az ő gyűjtőhelyük.
Az itteni viselkedésed kb. olyan, mintha elmennél egy rock koncertre és elkezdenél hőbörögni, hogy mi ez a szutyok zene, Britney Spears az igazi.

Csak példa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Star Wars rajongók
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi lehet a baj?