Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Nem használtam egyiket sem az utóbbi időben. Mármint borzasztóan nagyon nem. Másik meg kéne píz. Harmadik hogy a számteklom el lett mozdítva a hálóból, és most teljesen üres a szoba ahhoz képest hogy elötte alig lehetett mozdulni. És nem lenne rossz ha így is maradna. Más kérdés hogy kb fél köbméter ritkább kártyát lapot és procit hogy tudok nagy hirtelen eladni. Elosztogatni bezzeg tudnám.
Mondhatni kockátlanítanám magam öö valahogy. -
ovatosan helyeztem le, nem vagyok állat, ráadásul ez beton... a teraszunkon fotóztam, a masina amiből származik egy totál hozzá nemértő család által használt masina volt akik csak zenélésre, alap gamékra (redalert1, might and magic), netre, wordre használták a masinát... régebben még Én tettem be nekik egy S3 Trio3D AGP-t (az vót kéznél), aztán egyszer megkértek, hogy nézzem meg mert lassú a masina... hát nem volt nálam fotógép ezért nem tudom linkelni a látványt.... nem értettem, hogy mi nézki az AGP slotból mikor egy fele akkora S3-nbak kéne bent lennie... a porcicák összsúlyra nyomtak annyit mint maga a gép
aztán meg ott volt ez a monster ami nem is fért bele a házba, úgy volt beletuszkolva, hogy vagy 2cm-t lejjebb lett tolva a nyák a végénél, mert a ház kismeghajtós blokkja miatt el kellett hajlítani a cuccost, nemtom ki tette ezt, de aszondják "szerelő" vót
na szal ha erre kivagytok akkor úgy kellett volna látnotok... az eredeti kisventik qrva zajosak voltak már és asszen eléggé nehezen indultak... lehet... nem emléxem pontosan... de az is lehet, hogy ezt nem is Én műveltem, hanem egy kolega... ennyire kihagy az agy
a lényeg, hogy Én is ilyet tennék vele, ha mégsem Én voltam, ha meg igen akkor meg ilyet tettem..."És tudja mit? Vállalom!"
szép kártya, csak nem volt alaplapom amibe belement volna, más AGP szabvány mint amik Nekem voltak... -
L4rs
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Mire UP ez a DOWNszámolás? -
cskamacska
addikt
nemfizetett hirdetés.rovat:
Eladnám 3dfx gyűjteményem jórészét. PCI-os Voodoo 1/Rush/2(több féle, dobozos is)/Banshee/3/4 karikat AGP-s V3/V3 Powercolor(dobozos is)/V3 3500 karikat.
V5 meg Miro kártyák maradnak(talán) többinek pitty megy hettyen.
Ja, meg lehetőleg egyben, ha már. -
Oti86
tag
[link]
Hátha valaki fan még nem vette volna észre -
L4rs
tag
L4rs és a 3DFX PH! totyik: S02.E01.
Szevasztok!
Most, hogy a második oldal aljára került a topic, gondoltam írok egy kis összefoglalót. Remélem nem haragszotok meg.
Szóval régebben írtam, hogy XP-m volt, azon egy maszek drivert használtam a Voodoo 2-imhez, volt kis bug, volt ez az, de ment. Aztán írtam, hogy váltottam 2000-re, mert egy kicsit jobban illik a konfigurációhoz, sebességben és stílusban is, de meg is kérdeztelek titeket, hogy mit ajánlanátok. Ezen már nem sikerült beizzítani a dolgokat.
Nézegettem 3dfxzone.it-n a Voodoo 2 drivereket, míg rá nem találtam az archívumban a hivatalos 3dfx driver beta változatára. Felraktam, és a gondjaim megoldódtak. Felismerte az SLI-t, a kártyák specifikációját szépen leírta. UT menüjében sem tapasztaltam a korábban említett bugot (függőleges lila csíkok foltokban). Minden eszközhöz megkerestem a hivatalos programokat, illesztőket, és mondhatni jól megy minden.Nem tudom, miért mondjátok, hogy retró géphez Windows 98SE-kell, de az biztos, hogy nekem a W2000 az ideális választás. Szerintem nem lehet ilyen egyszerűen elintézni, hogy retró->98SE. Kinek mi, mindenkinek más lehet az ideális választás, konfigurációtól függően. Például többprocesszoros rendszerhez nem árt olyan OS, ami támogatja is. (Nem szokás F1-es autókba petróleumot tankolni.)
Azt sem értem, hogy miért nem az az első válasz a "milyen drájvert, milyen progit" kérdésre, hogy a GYÁRIT, ha az nem jó, keress valami szart, hátha rosszabb lesz. Vagy ti sem tudtátok, hogy van hivatalos Voodoo2 driver Windows 2000-hez?!
(Persze ha a gyár nem gyártott pl egy OS-hoz pl egy drivert, akkor keresni kell mást, de ha van, azzal kell kezdeni.)Egyelőre ennyit akartam. Később még osztok egy kis észt, addig pihenek/tesztelek.
-
Twinsen2
tag
dodgegarage ember ismét kiárusít:
[link] -
Oti86
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Én még egyszer régen próbáltam, és elindult, csak rosszul ismerte fel az XP

-
Oti86
tag
gyűjteményem
Vissza az első oldalra
-
TESCO-Zsömle
titán
Ma elhoztam a kártyát is, és most látom, lehagytam a végét.
Szóval Innovision Mighty 3D II V3.
Hoztam egy másik VGA-t is, az egy LP GF2 MX.
-
Yutani
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Attól függ. Ha nosztalgiázni akar vele, akkor jó, már ha működik.
-
Pyton
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem számít kuriózumnak semmilyen szinten (max, hogy 3dfx), tömegével kerültek forgalomba, nekem kapásból 3 db van itthon belőle.

-
Yutani
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez egy 3dfx Voodoo2 kártya.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi!
Unokabátyám talált egy ilyet: Innovision Mighty 3D II
Vki tudna erről mesélni nekem??
-
cskamacska
addikt
Nem gyorsít semmit, csak eye candy, sehol nem befojásol játékmenetet, már ahol egyáltalán van plusszeffekt. Viszont ahol van, az csak fizikszel jön elő, hiába tudná megcsinálni a proci is. Tehát a fiziksz(és nVidia
) póvered játékok kevésbé látványosak fiziksz póver nélkül.ecc reg ddr 333 cl3 1x2GiB + a lászólag döglött párja, hátha nálad működik mindkettő
Zikszpé és V2 nem negyon működik jól együtt, de éppenséggel azt is mondhatnám, hogy V2-höz való Glide-os játékok sem szeretik igazán. Kell biza a Win98 dual boot.

Vissza meg gyere, mert különben azt mondom neked, hogy SÜN!

-
Twinsen2
tag
na gyüjtőfanok, megint ajánlok egy jó cuccot:
TV kimenetes Voodoo 4 ! (nekem már van ilyen of course) Irtó ritka !
[link]De ha megint meglátom hogy valaki megveszi és átlátszó indokkal itt kezdi el árulni 3x ennyiért, akkor irgum burgum lesz !!!
-
L4rs
tag
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem lett jó így se.
(legalább írhatnátok, hogy ne ezt a topicot szemeteljem tele)Egyébként régebben volt fenn XP-n VoodooMage2 2.5.0-is, azzal ment SLI-ben szépen, de egy picit bugos volt, néha kifagyott XP-ben (játékok alatt nem), és ha jól olvastam nem is 2k kompatibilis, csak XP-vel jó.
Na jól van, nem kommentelek egy ideig, írogassatok csak ti nyugodtan.
-
L4rs
tag
Szigorúan 3Dfx téma.
Milyen drivert ajánlanátok Voodoo 2 SLI-hez XP/2000 oprendszerre (de elsősorban 2000-re)? Esetleg valaki tudna segíteni a bajomon?
Korábban volt fenn XP, akkor fel raktam innen a FastVoodoo2 4.0 XP GE-t, de valamiért nem ment SLI-ben. A beállítás menüben 800x600-volt a max felbontás (UT-ben is), és (talán) sys infoban (tök mindegy, ahol meg lehet nézni) azt írta ki, hogy SLI not detected és minden érték 0 volt. A kártya/kártyák memóriája is simán nulla, minden nulla volt. Nemrég 2000-nél ugyan úgy felraktam, és szintén nem mennek SLI-ben.
Esetleg valaki leírná szépen, magyarul, lépésről-lépésre hogy kell felrakni, hátha én vagyok a láma. Amúgy eszközkezelőben egyesével hozzá is adtam a kártyákhoz az illesztőt, és kártya nevének is fastvoodoo...-t írt ki, elvileg fenn van a driver, de valami miatt még sem akart jó lenni.Ötlet, vagy konkrétan a hiba megoldása?
Esetleg melyik másik drivert ajánljátok. Erről hallottam eddig sok jót, azért próbáltam ezzel.Előre is

-
L4rs
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Há' de nem úgy van az kérem. Nem gyalázás ez. Na jó, egy kicsit igen. De baj?
Egyébként a folyamat már elég régen elkezdődött. Mármint a nem 3DFX-ről beszélés. Tulajdonképpen a topic egy kicsit társasági, beszélgetős, dicsekvős, király dolog mutogatós gyűjtő topic lett. Oszt. Legalább nem a kocsmában ülünk, hanem itt vagyunk(, és fogjuk a sört a kezünkben.
Egészségetekre. pszcisss <felbontottam a dobozos kanizsai 3%-ost>). És nem is olyan, mint némelyik gyöngyszem fórum, ahova ha beírsz elküldenek az anyádba, hogy hülye vagy, vagy hogy "az ATI sokkal jóóbb, mert az olyan szééééép". Esetleg "nekem az XBOX360 tetszik jobban, mert az olyan fehéééér". Mondjuk baromarcúak sem sűrűn járnak erre (természetesen rajtam kívül), ami megint pozitív.
Arról nem is beszélve, ha látják az első oldalon a címét, legalább nem felejtik el, hogy van egy ilyen legenda.De ha megnézed, írtam a témához kapcsolódóan is.
És tényleg kíváncsi voltam, mi lesz az első reakció egy dualos-Voodoo-s gép optimális OS-ére.Ilyen fiziksz nekem nem is kell. Alap, hogy PCI-os a "menő". Amúgy próbáltad már? Ér ez valamit?
RAM-ól annyit, hogy DDR-t keresek. De ha neked van 2GB-os, állok elébe.
[Szerkesztve] <- Csak a megszokás miatt.
-
cskamacska
addikt
-
L4rs
tag
W2000 van fenn.
Bár most gondjaim lettek egy nem PnP-s ISA hálózati kártyával. Egyszerűen nincs olyan I/O address range eszközkezelőben, mint amilyen kellene a karinak. Érdekes.Ha már így fanatikus tag lettél, ajánlok egy első jó cselekedetet. Add ide nekem a 2x1GB DDR RAM-ot 14k-ért pk-val. Amúgy csak simán kerestem RAM-ot, de ott is beléd botlottam.
-
L4rs
tag
Ez már tűrhetetlen. Hagyjuk, hogy a második oldalra kerüljön a topic?! Hát nem fog oda kerülni, elárulom.
cskamacska: várjuk a PhysX-beszámolót
Pyton: várjuk a te beszámolód is az InterGraph-ról
mindenki más: hogy legyen némileg a téma címéhez kapcsolódó dolog is, felteszek egy kérdést.
Milyen OS-t ajánlanátok egy dual CPU-s (2x500MHz), Voodoo-s (V5+V2SLI) rendszerhez, 512MB memóval? (Már eldöntöttem rég, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, ajánlásotokra.) -
Pyton
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Rák egye ki a getvéj tájmoutot, 2* ment...
-
Pyton
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Igen, én vettem meg, tetszik ez az AGP-PCI kialakítás. A 3. kártyahely (amennyiben valóban az) lehet, hogy egy 2. PCI-os karinak való, ugyanolyannak mint az alapverzióban a PCI kari, afféle SLI-ként működve.
Bár lehet, hogy ez egy nagyon elborult elmélet.
Amint megjön többet tudunk majd. -
L4rs
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Mit írjak róla?
Újat nem tudok mondani.
Többek közt az nvidia azt is úgy vette (mint szinte minden technológiát). Nekem nagyon tetszik az elgondolás (az első, Ageia féle), teljesen logikus, hogy külön eszközzel számoltassuk a fizikát, és a CPU-GPU-PPU hármas is gyönyörű, csak hát egy töppet drága (vagyis drágán akarták adni a PhysX karikat), a gamma kóderek pedig lusták voltak kompatibilis játékokat írni. FPS-t nem növeli a PhysX kártya használata, de a látvány sokkal szebb, összetettebb. Egyébként nem megy ki a divatból, sosem volt divatban PhysX-re optimalizálni.
Két személyes kedvenc a támogatott játékok közül: 2 Days To Vegas, ami még nem jelent meg, viszont nagyon régóta készül, és az UT3 Extreme Physics Mod.Egyébként milyet vettél? BFG vagy ASUS?
Ha eladó lesz, szólhatsz.
Mint ahogyan szólhatnak Q3D Mercury tulajok is, ha megválnának féltett "téglájuktól". -
Twinsen2
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
jah ilyen semlegesezők nekemis rontják az arányomat, dögölnénekmeg.
Bár az is igaz, hogy irtó sok pénz a 6% a semmiért.
-
cskamacska
addikt
PhysX-ről írhatnál, mert a PPU kártyák támogatása kezd nagyon kimenni a divatból.
(ó jee, csak meglett)Egyébként szvsz Pyton vette meg, de csak megaszondja, ha tényleg.
Vaterát meg kezdem megutálni. Fizetés után jóval kártya helyett negatívat kapok. Drága szülőjét, azt az ilyennek.
Meg azoknak is akik semlegest küldenek, hogy ne kelljen a Vaterának fizetniük.
Magyarország, no. 
-
L4rs
tag
válasz
Twinsen2
üzenetére
Házi barkács 60pines kábel?
Olyat se osztanak minden garázsboltban.
A "B" verzió jobban tetszik, bár nem nagyon értek hozzá, még annyira se, mint te.
És ide akartam írni az nvidia ténykedéseiről, felvásárlásairól, Ageira-ról, Physx-ről, SLI-ről, ATI-AMD-ről, meg hogy nem baj, és a véleményem, és egyebek, és még nagyon sok minden ,de kitöröltem, mert a felületes kis szösszenet is olyan hosszú, hogy rajtam kívül más el se olvasta volna. Arról nem is beszélve, hogy a témában jártasak úgy is tudják. Akik nem, azok meg majd megkérdezik.
Szerk.: csak most látom, hogy elkelt a kari. Mint megtudtuk Twinsen2-től, kb fél év hirdetés után. Remélem valaki PH!-s arcé lett a cucc - ha már ilyen szépen belinkeltem - és tesztelés után üveg vitrinbe kerül.
-
Twinsen2
tag
az enyimen nincs középső csati. és legjobb tudomásom szerint ez "csak" kétslotos kártya.
szóval valószínű házibarkács (de nem vagyok az intergraph cuccok szakértője).vagy B verzió, hogy van egy késöbbi kártya, ami 3 slotos, arrol való. annál opcionális a 3. kari, oda a geometria gyorsitót lehetett dugni. kb 5 évvel azelött hogy az NVIDIA "feltalálta" a geometria gyorsítást.......
-
L4rs
tag
Ha jól láttam, 60 eres kábele van. Oda már sok mindent lehet rakni. Pl egy IDE és egy floppy kábelt egymás mellé, és kész is van a HDD/FDD vezérlő, és még marad hely, ahova valami mást is beledugdossunk. Micsoda idilli kép.
Esetleg kalapáccsal könnyedén bele lehetne moddolni DDR4-es RAM-okat. És máris 64GB-os lenne a csudakártyánk.A dohos pince nem valami egészséges a kondiknak sem. Mondjuk minek tesz jót?! A penészgombát kivéve. De működik. Csak meddig?!
Egyébként nem rossz ár érte...
-
L4rs
tag
-
Twinsen2
tag
Nekem van ilyenem is of course

CAD gyorsító volt hajdanán, és annak az egyik legjobb. sima opengl-t is tud gyorsítani, de nem játékkártyaamugy a srác vaterán kb. fél éve árulja ugyanenyiért.
elég szomorú hogy ennyire nincs idehaza gyüjtöszenvedély, hogy még mindig nem kelt el
-
tsu
tag
[link]
Valami 3dLabs Wildcat csoda, anno 2001-2002 körül nekem is a kezembe került pár darab, a 2d része kapásból ment (talán w98 alatt, kb 2MB-os cirrus logic cucc lehetett benne), a 3d részét is látta a gép (Glint?), de sw (CAD?) és hozzáértés híján sok mindenre nem tudtuk használni. Ahogy láttam 20-80 dodó között vesztegetik manapság, gyűjteménybe jó lehet. -
L4rs
tag
Na, hogy ne csak nvidia felé offolódjunk.
Vaterán találtam:
Intergraph CSMT52600
Ahogy a termékleírásban van, nem ezt kerestem, viszont rátaláltam, de nem tudom mi ez.
Esetleg egy kis segítség? Fejből! Tudja valaki mi ez, miben volt, és mire jó. Nagyjából megtippeltem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
Twinsen2
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
más kérdés hogy aki egy ilyen ritkaság müködőképességét kockára teszi a tuningal az ritka nagy barom...
-
Májsztró
addikt
Ha valakinek a nagy tesztelések közepette szüksége lenne egy AT-s billentyűre , bátran írjon rám ! Szivesen küldök egyet . Nekem csak a port fogja

-
TESCO-Zsömle
titán
-
L4rs
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És be is tudsz jelentkezni? Mert én nem. Mondjuk le is mondtam róla, mert le tudtam tölteni máshonnan, amit akartam, de akkor is.
A Voodoo 5 6000 ennyire melegszik, vagy csak a kinézet miatt? Egyébként szépen néz ki.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
(#3535) L4rs: Ezek az értelmes nevek...
(#3540) L4rs:
Welcome to BP6.Com Forums
Please keep this email for your records. Your account information is as follows:
----------------------------
Username: xxxxxxxx
Password: xxxxxxxx
----------------------------Your account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another email when this has occured.
Ezt a levelet a reg után kaptam 2008-01-08-án. Azóta nem jött második levél...
-
uszilard
tag
"Vannak dolgok amiket nem lehet pénzért megvenni"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérdésemre nincs ötlet?
Igazából mi sem értünk ezekhez a cuccokhoz csak max közepesen. Legalábbis én nem.
3dfxit re hogy tudok regelni?Próbáltam de soha nem jött meg az aktíváció.
-
L4rs
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Bankot raboltaaam?
Kérem a kamionról esett le a pénzverő gép.
-
L4rs
tag
Egy kis emlékeztető.
Tegnap véget ért a Quantum3D Mercury licitje az ebay-en.
436 fontot perkálhat a nyertes, ami nagyjából 155.000 magyar forintnak felel meg [link].Ha valakinek van eladó Q3D Mecury-ja szóljon nekem nyugodtan.
De csakis hibátlanul működő érdekel.
-
uszilard
tag
Ez mitől lehet szerintetek?
Egyik mercury kártya ezt csinálja. De ha elindítom e hl-t akkor utána már elindul a 3d mark.
Nem értem mitől lehet.
-
Twinsen2
tag
Eh énis elolvastam a topicot.
egész jókis sitcom kerekedett belőle
Amúgy a legszomorúb hogy hogy pont PALA, mint PH addict osztja az észt legjobban hogy igenis lehetséges, és laikus számára még "jó" érvekkel is alátámasztja :S
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ehh, most jutottam el a 120-ig. Eztán már egyet kell értenem L4rs-al. Mindazonáltal osztom azt az elhangzott véleményt, miszerint meg lehetett volna úgy csinálni, hogy menjen, elvégre a Q3D-nek sikerült, csak gondolom akkortájt sem az volt acélt, hogy régi termékek fürtözésével rontsák az újak keletjét...
-
TESCO-Zsömle
titán
Elolvastam a totyikot, és hát... Örülök, hogy akkortájt még nem voltam itt, mert ennyi jómodorú taplót egy totyikban... Tyhőőő...
De akkori szemmel nézve a dolgot, tényleg nem volt hülyeség amit a szerző a fejébe vett, és nem is skálázódott rosszul a cucc. (korához képest persze)
Itt látszik, mennyira igaz az, hogy mindenki magát minősíti azza, amit ír, és ahogyan írja...
-
L4rs
tag
Hátő igen.
Az egy csodálatos totyik.Egyébként a téma nem volna rossz, csak egy kicsit más sült ki belőle, mint amit a címe sejtetett.
De ez a téma is elég erősen kezdett átmenni apróhirdetéssé, amiből most nvidia lett. Nem is egészen nvidia, inkább király motyók, gyári túlkapások vagy mindent a teljesítményért. Nem azt mondom, hogy ez baj, mert érdekes dolgokról beszéltek, csak ezekből jócskán kimaradtam, ami szintén nem biztos, hogy baj.
Szóval folytassátok csak, én meg esetleg néha csorgatom a nyálam. Ha Q3D Mercury-ról beszéltek, az meg egészen hmmmmm, fincsi. -
Pyton
aktív tag
A TRI-SLI-ről eszembejutott egy vicces topic, látom L4rs írt is bele:[link]
Twinsen: Radeon 9800 MAXX:

-
uszilard
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És mi garantálja, hogy nem változik a tokozás?

-
Twinsen2
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ejha, szép lap
mondjuk jelenleg semmi pénzem, de azért thx -
Steve1979
aktív tag
Sziasztok,
ha esetleg vkit érdekelne, MaxiGamer Phoenix 3Dfx Vodoo Banshee eladó
(16Mb, pci).
pü-ben lehetne támadni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Twinsen2
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, az jo volna. csak hát lehetelen szerezni hosszút. Ezt is csak véletlen sikerült.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Twinsen2
üzenetére
Valószínűleg működni fog. A mai meghajtók már fel vannak készítve Hybrid-SLI-re, szóval elvileg veszik az akadályt. Abban biztos vagyok, hogy az eltérő felépítés miatt a BIOS-uk is más, de teljesítményben annyira egy húron vannak, hogy akár be is jöhet. Mondjuk én a helyedben lecserélném a rövidet egy másik hosszúra.
-
Twinsen2
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nemnem ! Persze csak nekem egyértelmű, hogy mit akartam mondani
szóval a 7900GX2-t és a 7950GX2-t akarom megpróbálni összekötni
-
Twinsen2
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt mondtam én isa, hogy csak a nagy OEM gyártók gépeiben volt. és rá kb fél évre jött a 7950GX2.
amugy az emlitett dual kártyák pont nem jo példák, azokon nem voltak HSI (?) chip, tehát csak SLI-s lapban működnek és NEM lehet belőlük Quad SLI-t építeni.
Még majd azt akarom kipróbálni, hogy a kettő hajlandó-e együt működni.
Csak ehhez kéne egy SLI-s lap
-
uszilard
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És miben mások?
Gondolom ez nem cm ben van

És végül gyártja az ati ezt a 3 gpu-s csodát?
-
uszilard
tag
Sima tűvel csináltam. Van némi tapasztalatom, konzolokkal foglalkozom a sz.gépek mellett.
Van egy barátom ő nagyon érti a hőlégfúvót (telefonozik) hozzá akartam elvinni hogy egy pillanata alatt vissza melegítse a lábakat. De aztán megnéztem és rájöttem hogy igazad van.Minden láb vezet megnéztem tűvel őket. A 3d mark is futott fél órát-
Igen társkártyák. De végülis én már gondolkoztam ezen a kifejezésen is.
Hülyeség mert játék alatt csak ezt használja.Régen a haverokkal mindig azon vitáztunk hogy legalább egy 4mb virge kell a voodoo elé mert a trio 1mb nem tudja kihajtani. Na ez egy nagy marhaság volt, mert semmi köze hozz.
Ha nincs 2d kari bedugva akkor is ugyanúgy üzemel a 3d rész.Szerintem ez egy 3d gyorsító kártya és .
A mostaniak meg kombinált 2d/3d kártyák.Ilyen alapon a 3d nem támogató kártyák is társkártyák nem?

Na szóval érted

A 4. jelenleg működik. Megfeszegettem tűvel a lábakat (de szerintem nem értek össze eddig sem) és erősebben kiporoltam.
Igazából nem tudom mi változott dee jó.
Itt demo-zik a mark 99 mellettem.
Már csak azt kellene kitalálni hogy milyen oprendszert és drivert pakoljak fel hogy egyben is menjen a cucc.
-
Rive
veterán
válasz
uszilard
üzenetére
Egész jól sikerült, de a kép alapján egy-két lábban én bizonytalan vagyok. De lehet, hogy csak a kép. Ügyes vagy

Ennél a fajta vékonylábas tokozásnál úgy lehet hibás lábakat találni, hogy kézbeveszel egy hosszú, vékony injekcióstűt, és óvatosan (!) végighúzod a pineken. Közben fülelsz. Olyasmi lesz, hogy ping-ping-ping-tock-ping-ping... Na, a 'tock' jött fel a padról.
Ezek továbbra is társkártyák, nem? A negyedikre mit ir ki a gép, érzékeli?
-
uszilard
tag
A hibás képűt sikerült javítanom. Azért akartam fújni mert lusta voltam, de beláttam hogy igazad lehet ezért egyesével vissza forrasztgattam őket.
Ilyen lett.
Kicsit látszik, de nem vészes.
A 4. viszont ilyen hibát nem találok.Mikor fut a teszt a chipek melegszenek, de kép nincs.
-
Rive
veterán
válasz
uszilard
üzenetére
Mert annál a vékonylábas FQFP tokozásnál ha hőlégfúvózod, akkor gyakoribb az, hogy még több láb lepattan a forrpadról, mint az, hogy megjavul... Ugyanakkor 'sima' pákával a megfelelő gyakorlattal minden további nélkül javitható a tipikus hiba.
Ha fontos, akkor keress valaki postást, aki felhozza - postát kár lenne reszkirozni, SZVSZ.
-
uszilard
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ma megjött a miroHISCORE 3D -m köszönet érte!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondhatni kockátlanítanám magam öö valahogy.
aztán meg ott volt ez a monster ami nem is fért bele a házba, úgy volt beletuszkolva, hogy vagy 2cm-t lejjebb lett tolva a nyák a végénél, mert a ház kismeghajtós blokkja miatt el kellett hajlítani a cuccost, nemtom ki tette ezt, de aszondják "szerelő" vót
a lényeg, hogy Én is ilyet tennék vele, ha mégsem Én voltam, ha meg igen akkor meg ilyet tettem..."És tudja mit? Vállalom!"
Hátha valaki fan még nem vette volna észre

(legalább írhatnátok, hogy ne ezt a topicot szemeteljem tele)

Mint ahogyan szólhatnak Q3D Mercury tulajok is, ha megválnának féltett "téglájuktól".
(ó jee, csak meglett)