Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Abban bizom, h majd átvergodom a kezdeti nehézségeken es eljutok oda, h egy alap rálátásom lesz a dolgokra.
Az a tapasztalatom,ha az ember eljut egy ilyen szintig(az élet bármely teruletén), akkor ez ad 1 loketet ahhoz,h finomitsa/fejlessze/tokéletesitse tovabb a tudását. Ezt az intervallumot ki kell birni,végig kell szenvedni.
Ezzel nem azt akarom mondani, h onnantol konnyu...viszont ad egyfajta onbizalmat,kis magabiztossagot-"parciális ego"-t, ha ugy tetszik, amivel talán konnyebb az ut hátralévo része.
Na ebben bizom...
-
Prosector
addikt
válasz
icecave #6327 üzenetére
Azért probalok reálisan gondolkodni.Nem gondolom, h 1-2 ev mulva a DICE-nal fogom fejleszeni a BF5-ot, vagy a Bethesda-nal a TES6-ot, "csak" szeretnek erteni a maxhez(bar sztem ebben az esetben az "erteni" is relative tág fogalom).
Amennyire rálátok, az alapszint is nem keves energiát/idot/kitartast igényel szerintem.
De igazad van :tényleg nem korfuggo.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz
icecave #6323 üzenetére
Ha, kitorlom a vertexet ,akkor sajnos megvaltozik a geometria(eltunik a perem also resze) es mar nem is jo az egesz.
De ez mindegy is, mert a weldelni akart vertex ugyott marad, ahol volt, csak az edge szunik meg a 2 vertex kozott.
Biztos vmit korabban csesztem el, de ennyi tudassal ugysem tudom kideriteni. Talan kesobb.
Jobban kene tudnom angolul a tutorialokhoz,mert nagyon keveset ertek a beszedbol.
Koszonom a segito szandekot!
Jo lenne, ha lenne ilyen haverom ,mint te, aki ert is hozza.
-
Prosector
addikt
Sziasztok!
Teljesen kezdo vagyok Max-ben. Tutorial vidik alapjan probalom megerteni/elsajatitani az alapokat.
Elakadtam az egyiknel:target weld-elni akarok egy vertexet,de nem sikerul ugy,ahogy a vidiben van,feltetelezem azert,mert mellette van 1 masik vertex es a target weld "behuzza" ahhoz a kontener sarkat.
Hogy ezt megtudjam, el kene tuntetnem azt a vertexet, hatha tenyleg az a baj.
El lehet tuntetni vhogy 1 vertexet, hogy "ne valtozzon semmi" ? Ha siman kitorlom, akkor a kontener sarkabol is eltunik némi anyag. Remelem ertheto voltam.
Bocs,ha nem voltam szakszeru, de tenyleg nagyon noob vagyok a temahoz, segitsegem nincs es egyedul nehéz (legalabbis nekem).
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!