Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
szeva
keso van hosszasan anatomiarol diskuralni, ezert inkabb linkelek par kepet referencianak.
[link] [link] [link]leginkabb a masodikat ajanlanam. Kabe ugyanannyi polybol dolgozott mint te, megis egy anatomiailag korrekten definialt fejet sikerult osszehoznia. Fobb problemas teruletei modellednek, az orr amit menth is irt, a szaj, ami szinte csak egy vagas, az ajkaknak sokkal hangsulyosabbnak kene lennie, es hogy alapjaban veve a fej fo formai egy hasabhoz hasonlitanak inkabb, foleg a koponya es az arccsont miatt. Erdemes osszehasonlitani a te es a masodik linken szereplo fej profiljat.
annyit meg gyorsan, hogy az all sem stimmel, oldalrol nezve az alcsucstol a fulig egy szep majdnem szabalyos L alakot formal, ami nem igazan nyero, igy tulsagosan vaskos. Az allcsucstol indulva nem vizszintesen kene haladniai ful fele majd 90 fokban megtorve felkanyarodnia, hanem alapbol enyhen felfele kene allnia. Ezzel egybol vesztene nemi tomeget az all, ami jelenleg ugy nez ki picit, mint egy logopofaju bull terrier

Menth.: szepen alakul busz, annyi hogy nekem a gallytoro nem igazan tetszik, az ivei ugy neznek ki mintha vmi vekony drotbol hajtogatta volna egy kisgyerek, tudom hogy a koncepcio az hogy ez vmi hazibarkacs kiegeszito de szerintem nyugodtan lehetnenek azok az ivek szogletesebbek.
Ha hazibarkacs jelleget akarsz, akkor inkabb arra jatsz ra, hogy kulonbozo fajta csovekbol lett osszeheggesztve, masmas anyaggal profillal, vastagsaggal.
Amugyis ha az ember otthon gyart gallytorot, akkor inkabb cso darabokbol heggeszti, nem hajtogatja. legalabbis en ugy csinalnam
-
huh... először is tanács: attól, hogy 1500 poly a keret, nem kell mindenképp elkölteni... ha megoldod lényegében ugyanolyan jól 1200-ból, annak csak örülnek. nem mindig +100 polytól lesz jobb a modell...
Az orr aljának alakja nem tetszik, lejjebb kellene hozni a két orrlyuk közti területet. Anatómiailag is lehetne rajta alakítani, az orrlyuk felső "borítása" hangsúlyosabb. A szem egész jó. Az ajak lehetne részletesebb (+1-2 loop, jobban domborodhatna itt-ott...) A nyakon állítanék még talán, meg a fejbiccentő izmon (bár nem tudom, hogy megy-e még zb-be, és ott akarod-e kialakítani ezeket)
A topológia nagyrészt jó, csak kevesebb 3szöggel is meg lehetne szerintem csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Képregény topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 26
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Asztali PC , i7 9700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest