- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
válasz
CharlieDrop #26 üzenetére
Nos itt találtam egy ilyent, kezdetnek ez nem rossz:
http://www.render.hu/dload.csn
Itt az első linken lévő tut. első ránézésre elég alap szinten bemutatja a kezelőfelületet. -
raven10011
senior tag
válasz
CharlieDrop #24 üzenetére
Merre keresgélsz? Google? Csakhogy akkor én más fele indulok el, hogy nagyobb részét fedezzük fel ennek a csodálatos internetnek
-
raven10011
senior tag
válasz
CharlieDrop #22 üzenetére
Ezek szerint kevés remény van arra, hogy szép anyanyelvemen tanuljam eme érdekes tudományt?
-
raven10011
senior tag
válasz
CharlieDrop #7 üzenetére
Ebben benne lennék
A kérdés, hogy honnan tudunk forrást szerezni? Nekem abszolút az alapokról kéne indulnom, ezért akármiből nembizti, hogy megtudnám tanulni
Ha van valami fejlemény küldj mailt, ugy gyorsabban tudok válaszolni ;) -
kbalage2
aktív tag
válasz
CharlieDrop #15 üzenetére
Ha kell inkább adok forrást ahonnan ''kölcsön lehet kérni''
Egyébként nem kell arra nyomulni hogy mindenből a legújabb legyen, van aki produkciós munkában még mindíg max 3mat használ és sűrűn kell szedegetnem az államat olyan az eredmény
-
master bud
tag
válasz
CharlieDrop #11 üzenetére
Ajánlott vas az R8hoz
512MB Ram, 1GHz prockó)<=.
Választható OpenGL vagy softwares gyorsítás vázlatrajzolás közben.
A render sztem kurvagyors. Interlaces render is van, ha filmhez rajzolsz.
Egy ilyet 20 másodperc alatt rajzolsz:
Ez persze gagyi
mb
[Szerkesztve] -
master bud
tag
válasz
CharlieDrop #9 üzenetére
Magyar nyelvű kézikönyv az biztos nincs, de gondolom ez nem meglepő. Viszont van egy nagyon részletes (!) manual a proggiehoz, rengeteg tutorial a neten és jópár professzionális fórum ahol értekeznek a nagyok.
Én mind a hármat használom, és fél év alatt (nulláról) egész jó animációkat tudtam csinálni (sztem). További jóság, hogy van Flash exporter ás AfterEffects exporter plugin alapból.
Mondjuk elfogult vagyok a C4D irányába, de ez a proggie olyan, hogy a fantáziád a limit, nem arról szól, hogy hónapokig tanulsz, hogy megrajzolj mondjuk 1 gömböt amit szétolvasztasz egy 120 frames animációban.
Ha érdekel, a többit mailben
mb -
raven10011
senior tag
válasz
CharlieDrop #2 üzenetére
Szerinted mennyire nehéz elsajátítani a használatát?
Ja és nem tudna nekem valaki mondani egy helyet, ahonnan le lehetne tölteni egy 6-os 3DSMax-et? Nem munkára kéne, csak arra, hogy megtanulhassam a kezelését.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest