- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
ATI-hoz nincs stereo driver! 2 fajta 3d szemüveg van nvidiahoz: ASUS féle, csak spéci kimenetem használható-deluxe kártyákkal, vagy univerzális, dsubhoz köthető, ehhez a driver az nvidia meghajtóprogikhoz tölthető-gyárilag támogatják!
-
Flashy
veterán
lehet hogy más téma, de UPnak jó lesz: én meg olyan progiról/driverről hallottam ezelőtt 7 évvel, hogy Windows desktopot úgy jeleníti meg, hogy a kékpiros 3D szemüveggel 3dimenziósnak látsszon, az aktív ablak előbbre jön, stb. persze effektíve használni gondolom nem lehet, de kipróbálni érdekelne, ha valaki tud róla valamit.
-
Füfü
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy volna-e 3D Stereo driver ATI radeonhoz? Vagy esetleg valami általános 3D-s driver XP alá?
Van nekem egy NVIDIA'-s 3D stereo szemüvegem (X3D), és volt egy NVIDIA kártyám. Csakhogy utólag ez a videokártya le lett cserélve egy ATI RADEON 9600-as kártyára és a szemüveget szeretném továbbra is használni. Úgy hallottam, ez lehetséges pici korlátokkal.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest