- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Ha 1 max 1.5 m néznénk a tv milyet javasoltok amelyben van C+ foglalat,hogy a UPC mediacard-ot tudja fogadni.Az ár max 70 körül lenne
Üdv: -
qwertly
addikt
Szia!
Köszönöm neked is a választ az általad linket tv jó lenne de ahogy néztem nem szerepel a upc mediacard kompatibilis listáján.Az meg fontos lenne mint írtam mert fölösleges 2 db távirányító plusz egyéb kiegészítők a médiabox miatt.nightshadow köszönöm a gyors válaszodat megfogom a tv-ket néni.
Amúgy miért nem javasolt a 32 alatti lcd tv vásárlása?a mostani hagyományos 51cm tv után amely 1m max másfél m-ről van nézve,nem tűnik nagynak a 32 tv? -
qwertly
addikt
válasz
nightshadow #5537 üzenetére
Szia!
Max 70 körülire gondoltam,tudom ezért nem lehet valami komolyat venni de most ez a keret.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Hagyományos analóg tv lenne lecserélve egy LCD tévére költséghatékony megoldás jöhet szóba lehetőleg minél több garanciával.max 80 cm de nem baj ha kisebb.Ami fontos,hogy tudja kezelni a upc mediacard (CI+) hogy kilehessen váltani a mediabox-ot.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest