- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan Samsung vagy LG tv (32-42"-os méretben), aminél USB-rol történő videólejátszás alatt is állítható az elalvás időzítő?
Köszi!
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy Samsung Smart TV-ben (pl egy 40F6320-as típusban) extra képjavító funkciók bekapcsolásával érhető csak el a valós 100 vagy 200Hz (nem tudom melyik az igaz)?
Ezekre a funkciókra gondolok:
Képopciók/
- Dig. tiszta megjelenítés
- Film mód
- Motion PlusGyárilag ezek a funkciók be voltak kapcsolva, azonban olyan ocsmány volt a kép (pl a videók lejátszása olyan volt, mintha fel lettek volna gyorsítva, és elmosódottak voltak, a színek pedig csúnyák, a minőség pixeles), hogy muszáj volt a felsorold opciók mindegyikét kikapcsolni, hogy élvezhető legyen a minőség.
Tehát az érdekelne, hogy a 100 vagy 200Hz akkor is elérhető, ha ezeket a funkciókat mind kikapcsolom?
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha veszek egy drágább TV-t, ami valós 100Hz-et ad és kikapcsolok benne minden ilyen jellegű 'képjavító' funkciót, akkor hozhatja-e ezt a minőséget egy olcsóbb pl. LG 39LB5610 típusú TV, ami nem valós 100Hz-el rendelkezik.Válaszotokat köszönöm előre is!
-
The.Bali
aktív tag
válasz
nightshadow #16276 üzenetére
Aha, így már érthető
És ez az MCI funkció kikapcsolható a TV-n? A monitoron sincs ilyen gondolom. Kis méretben (32") meg lennék én elégedve szerintem az 50Hz-el is, ha tudja hozni azt a minőséget, amit egy mezei 50k-s árkategóriájú számítógép monitor.
-
The.Bali
aktív tag
válasz
nightshadow #16274 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót és a cikket!
Értem, tehát a 100hz az jobb képet eredményez. Viszont, amikor egyes TV-knél így tüntetik fel a 100Hz-et, az most nem jelent valós 100Hz-et? Mit jelent valójában? Motion Clarity Index (MCI): 100Hz -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy miért ennyire fontos a valós 100Hz-es képfrissítés? Egyszerű filmnézésnél is fontos lenne? A számítógép monitorok 60Hz-en mennek általában (az ilyen megfizethetőbb 50k-s árkategóriájú 24"-osokra gondolok pl.) és azokon semmi hibát, kép elmosódást nem vélek felfedezni még a rendkívül akciódús, pörgős jeleneteknél sem. Tényleg érdekelne a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest