- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jovanny2
őstag
válasz
icetheman #2713 üzenetére
Tádáááám, nekem ilyen van.
Csak a gyári Samsung vezeték nélkülivel használom, az pöpec. Felhősödésre keress rá ebben a fórumban, és a Samsung TV fórumban. Nekem lehet, hogy szerencsém van, a felhősödés abszolút nem zavaró (jó beállítások mellett nem is észrevehető). Maga a jelenség a technológia (edge-led) velejárója, a 8000-res szériánál, vagy az LG tévéknél ugyanúgy előfordulhat.
-
Jovanny2
őstag
válasz
icetheman #2711 üzenetére
Amiket leírtál, azok alapján az UE40ES6100-tól felfelé minden modell megfelelne Neked, nem értem, miért nem sikerült találnod...
Azt, hogy jobb az LG 3D-je, szerintem relatív. Van pár előnye, de hátránya több. Itt leírtam, miért csak egyik fajta 3D ajánlott a passzívhoz. Aktívnál nincs ilyen megkötés. Összességében részemről vitán felüli, hogy az aktívnak jobb a 3D minősége, de ha valakinek esetleg nem bírja a szeme, az ne ezt válassza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest