- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
#59070464 #16409 üzenetére
Mivel azt írtad hogy az a legfontosabb hogy a TV -nek szép képe legyen ezért is ajánlottam ezeket a modelleket ...
Nekem kb. 1.5 éve van egy EH6030 Tv-m valós 100hz és nagyon elégedett vagyok vele gyönyörű a képe Direct led (kicsit vastagabb a tv de legalább szép fekete a képe és nincs felhősödés) ezért ajánlottam az F6100 -s modellt mert az a 6030 -s utódja ugyan az a panel van benne, képe szintén gyönyörű, nincs benne smart, 3D van és valós 100Hz -s, szerintem mindenképp megér egy próbát, én az Edge led -s felhős maszatos TV -et messzire kerülöm, inkább legyen kicsit vastagabb de legalább normális képe van !
F6500 is jó de annak az ára már inkább a dizájn és az okos smart funkciói miatt drágább és Edge ledes szóval kicsit felhősödik az is (F6400 -t kerüld mert az nagyon felhős) szóval én inkább vennék egy nagyobb 46F6100 -t pl. egy 40"F6500 helyett mivel én filmeket akarok rajta nézni és nem egy okostelefont vagy számítógépet helyettesíteni ami ugye baromi lassú és bugos is !
-
Zsmester89
őstag
válasz
#59070464 #16409 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy mindenkinek más a kedvence vagy épp az utált márkája. Így teljesen elfogultság mentesen kevesen tudnak írni. Tegyük hozzá, ha mégis, akkor is lehet, hogy épp az adott embernek más a tapasztalata egy adott termékkel kapcsolatban, pl 10000 emberből ő lett a szerencsés, aki XY terméket gyárilag hibásan kapta meg, ő azt fogja mondani, hogy XY-t ne vegyél, mert az hibás, xar..
Amúgy röviden ezeket kell tisztáznod:
Mennyi a keret?
Mekkora méretben szeretnél tv-t?
Okos funkciók, 3D számít-e?
Ha a 3D számít, akkor passzív vagy aktív 3D-t szeretnél?
Számít-e a betekintési szög?Ezekre adott válaszaid után én is tudok segíteni, hogy mi jöhet szóba.
Üdv,
Zs---
Bár látom te szépen leírtad, csak nem olvastam vissza.
Ha csak ezek számítanak, akkor:
Sony - Szép kép, hozzá képest magas ár, ips-nek jó a betekintési szöge, va paneleseknek nem az igazi (1-1 széria képe nem az igazi), input lag alacsonyabb a többiekétől, felhősödés van
Samsung - Kicsit túl erőltetett színvilág, normális fekete, nem az igazi betekintési szög, árazása felső közép kategória, felhősödés van
Lg - Idei tv okos dolgai a legjobbak jelenleg, szép színvilág, maszatos sarkok, jó betekintési szög, fekete majdnem eléri a VA panelesekét, árazása a másik kettő alatt van, felhősödés nincs
Tavalyi lg széria: olcsó, felhősödés van, maszat nincs, színvilága korrekt -
törölt tag
válasz
#59070464 #16390 üzenetére
Megint lejárt a szerkesztési időm. Még annyit hozzátennék, hogy ha az Oazis Computer vállalja, akkor a vásárlás után kalibráltatnám velük. A feltételeimnek a Sony és Samsungon kívül gondolom nem felelne meg más. A nem plazmákhoz mindig h#lye voltam, mert sosem érdekeltek. Most ráfanyarodtam, ha mást nem muszájból. Aztán még az is lehet, hogy boldog leszek.
Szívesen vásárolok például AVPlanet-nél és hasonló helyeken, ahol jelentősen olcsóbbak a készülék (már vásároltam is ott). Media Mark és hasonló helyeket az árak miatt eleve kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest