Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz membrandj #27416 üzenetére

Természetesen nem a 60" 4k belépőszintű modellekre gondoltam! 40-42" 4k TV-k közül már lehet válogatni 300k-ért. Természetesen, ha úgy gondoltam volna, hogy 300-ból kijön a 60" 4k, akkor azt mondtam volna, hogy 4k-s TV-t szeretnék és nem full HD-t. Amennyiben 300-ból nem jön ki a normális (igényeimnek megfelelő) full HD 60" TV, valamennyire rugalmas vagyok az árát tekintve. Egyszerűen nem ismerem a mostani modelleket, és az adott pénzből a lehető legjobbat szeretném megvenni.

Az input laggal amiatt nem foglalkozom annyira, mert amelyik TV-t most használom játékra, annál a mai "legócskább" modellek is jobbak és a mostanival sincs gondom e tekintetben. Ugyanakkor a kontrasztarány számomra több dolog miatt is fontos lenne. Játékoknál néha kevésnek éreztem a mostanit. tervezem, hogy néha fényképeket TV-n néznénk vissza. Van kalibrált monitorom 100% RGB színtér fedéssel, amit fényképszerkesztésre használok (direkt fotózás miatt vásároltam). Amikor képeket nézegetnénk (nem egyedül), nem mindegy, hogy 8-an üljük körül a 24" monitort, vagy kényelmesen a kanapéról, fotelből a 60" TV-n.

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák