- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Na és azt ki mondta, hogy onnan rendelj?
Kaptál egy árgépes linket, ahol barátok közt is legalább 50 webshop ajánlata van. Tényleg azt hiszed, hogy az összes ilyen? Olyat kell választani, amelyik gyári és nem bolti garit ad, ami sok ezer ember (és az itteni fórumtársak szerint is) megbízható. Vannak ilyenek. Az árgépen is. Régen sok jó vélemény volt a Pcdreamshop-ról például... Ráadásul webshopos rendelés esetén 8 nap kérdés nélküli visszaküldés lehetséges, annyi idő alatt meg sz@rrá tudod tesztelgetni.
-
Jovanny2
őstag
válasz
sarkanyolo2 #3537 üzenetére
Nem drágább a plazma, mint az LCD. Ha meg tudsz barátkozni a nyűgjeivel, akkor tudsz azt is venni.
-
Jovanny2
őstag
válasz
bolhaslaci #3450 üzenetére
Szia. A 620-hoz hasonló kaliberű a 6100-as Samu. A wifivel több. Nem IPS panel, de TV-nél az az általános vélemény, hogy nem is az a jobb (a gyenge feketéje miatt). Ez LG-ből a 620 és a 640 közt van. Valódi 100Hz, FullHD 3d (az LG nem az), wifi, sok csati, szuper médialejátszó (a legjobb a TVgyártók közül). Ebben a kategóriában egyébként nem túl nagy a különbség az LG és a Samu közt.
-
Jovanny2
őstag
válasz
nightshadow #3448 üzenetére
+1. Ha még be tudsz szerezni az ES7000-ből, akkor simán az a jobb vétel, nem fejlődött annyit (sőt, számozásban visszafejlődött) az F széria az ES-hez képest.
Beépített médialejátszó mindkettőben van, ráadásul a Samsungé kifejezetten jó tudású darab, és nem hinném, hogy sokat változtattak az ideiben.
-
Jovanny2
őstag
Képminőség tekintetében a 6100, mert annak már valódi 100Hz-es a panelja. Ha egy árban vannak, akkor mindenképp jobb a 6-os széria. Egyedül input lag tekintetében ajánlott jobban az 5500, ha játékra használnád, de vannak 6030 tulajok, akik szerint arra is teljesen alkalmas a készülékük.
-
Jovanny2
őstag
válasz
titanium100 #3304 üzenetére
Technológia adottsága (Edge LED), a mértéke változó, de ha cseréltetnéd, nem biztos, hogy jobbat kapnál. Mértékét a fényerő/gamma/háttérvilágítás csökkentésével tudod csökkenteni. A hátérvilágításnak pl. alapból nem kéne 10 felett lennie.
@marec1122: Ha valódi 100 Hz-et akarsz, akkor említésre méltó méretben nem kapsz 130k alatt. A legjobb, amit ennyi pénzért kapsz, az ez.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Piftuka #3245 üzenetére
Tavaly decemberben úgy nézett ki a Samsung gari, hogy 2+1 év. A két év jár alapból, a +1 regisztrációhoz kötött. Amennyiben nem volt hologramos magyar Samsung Zrt. által kiállított garijegyed, úgy nem tudtad regisztrálni a TV-t, tehát nem járt az ajándék 1 év. Lehet ezen vitatkozni, paragrafusokat felsorakoztatni, de a fórumon többször elhangzott, hogy nem WXXH jelű TV-ket nem lehet regisztrálni.
-
Jovanny2
őstag
Az input lag szempontjából ezt. Ez Edge LEDes, nem háttér LEDes. Én egyébként már nem annyira vagyok benne biztos, hogy létszükséglet lenne a 100 Hz, sokszor jobb kikapcsolni, és csak a LED mozgásjavítást bekapcsolni (a szappanopera effektus engem zavar). Szerintem érdemes erről lemondani a méret javára. Nekem fontos volt a fullHD 3D, a Smart, a sok csatlakozó, ezért lett aktív szemüveges 6100.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Piftuka #3197 üzenetére
Arról majd az F tudástár szól majd, ha elkészül (ha JoeYi foglalkozik még a dologgal). Az F-nél nincs külön Edge LED, és Backlit paneles megvilágítás, ezért nem különböztetnek meg FH-t és FS-t, gondolom. Az YY nem releváns különbség tudásban, az a piacot jelöli (német, magyar, stb.), vagy más színt. Viszont abból a szempontból lényeges, ha az egy másik piacra szánt készüléket jelöl, akkor magyar gari nuku.
-
Jovanny2
őstag
válasz
#32577792 #3190 üzenetére
Az jóféle, de ha hasonló áron tudsz szerezni 6800-at, inkább azt válaszd. Részlet a tudástárból:
ES6500: valódi 100Hz-es panellal (CMR 400Hz), fullHD 2D és 3D felbontás. Ebben már micro dimming is van (javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között). Itthon ismertebb típusai a 6500, 6540, 6560 és 6570. Ezek csak a színükben térnek el.
ES6710: sokat pörögtünk rajta a fórumon, de úgy tűnik csak a színében tér a 6500-tól. Ugyanis ezt csak fehérben kapni itthon. Persze szinte biztos hogy technikai paraméterben is van eltérés, de nem jöttünk rá mi lehet az. (update: egy service manual szerint valamelyest más panelt kapott mint a többi 6xxx modell, de továbbra sem tudni miben más)
ES6800: mint a 6500, viszont két magos processzort építettek bele. Nem tudni, hogy ez mely funkciókra van kihatással, de sejthetően gördülékenyebb a webböngésző működése és úgy általában az összes SMART funkció gyorsabb lehet. Azért érdekes típus, mert többnyire annyiért, vagy olcsóbban adják mint a 6500-asokat, ezért érdemesebb inkább ezt választani.
-
Jovanny2
őstag
válasz
#32577792 #3184 üzenetére
Hát itt bizony számít, aki azt mondja, hogy nem, annak biztosan kicsi (32"-es) van.
Én csak jót tudok mondani mind a médialejátszóról (amit eddig le akartam játszani rajta, az ment szépen), mind a TV-ről (ue40es6100). Mindig is Samu párti voltam, de nem hinném, hogy az LG sokkal rosszabb lenne egyébként. Talán a médiaplayere gyengébb, és a passzív technológia miatt kicsit gyengébb 3D-ben.
-
Jovanny2
őstag
válasz
titanium100 #3023 üzenetére
Pana téren nem tudok, de Samuból, ha jót akarsz, nem veszel még idei modellt, ilyenkor a legjobb a tavalyi modellek ára (ha még beszerezhető). Változott a számozás is, nézd meg, tudásban melyik tavalyi modell van az F6500 szintjén. Az F6400 kb. az ES6100-zal egyenértékű, 6100-ból pedig 300k-ért már 50"-est kapsz. Vagy kevesebbért 46"-es ES6800-ast...
-
Jovanny2
őstag
válasz
titanium100 #3020 üzenetére
Ilyen nem létezik, kezdjük azzal, hogy 400 MHz az 400Hz, hogy valódi 400Hz van-e, nem is tudom, de hogy 46-osban, 250k-ért nincs, az biztos. Kicsit nézz jobban utána, mit szeretnél.
-
Jovanny2
őstag
válasz
s_pepe25 #3009 üzenetére
Én X-boxszal használom sokat a 6100-at, és nem zavaró a 36ms. Egyébként a Hz-nek nincs jelentősége az input lag szempontjából, game módban a 100Hz-es 6100-as is visszavált 50 Hz-re, minden képjavító technológiát automatikusan kikapcsol az a mód. Neked is át kell majd nevezned a bemenetet PC-re, vagy Játék-ra, ha emellett döntesz.
-
Jovanny2
őstag
Bocsánat, rosszul számoltam, igazad van. Nekem is fura volt a nagy összeg.
Azért milyen tudományosan megfogalmaztam a hülyeségem...
Helyesen 6570Ft/év 4 órával, 10-zel pedig 16425. Az átlagos bekapcsolt állapotnál magunkat vettem alapul, ahol pici gyerekkel otthon az asszony, napközben is sokat megy, este én használom a kicsi elalvása után 3-4 órát, így a 10 óra sem túlzott. Valószínűleg az országos átlag tényleg más. Még egyszer, elnézést.
A másik oldal az, hogy nem tudom milyen sűrűn mennek a LED tulajdonosok a plazma topikba a plazmát szidni (ugyanannyi, ha nem több szidnivaló van azon is), de itt egyre sűrűbben megjelentek téríteni.Nem a MM-ban látott szir-szar beállítás alapján kellene a LED/LCD képét elítélni.
-
Jovanny2
őstag
Rest In Peace, Panasonic plazma.
Tényleg sajnálom, mert ha jól tudom, a Panasonic messze-messze a technológia éllovasa -volt-. Nem vagyok biztos benne, hogy az OLED jobb út lenne, de lehet, hogy éppen ezzel a lépéssel kap szárnyakat.
-
Jovanny2
őstag
Most nem fogom neked felsorolni a plazma hátrányait, hosszabb lenne a Te listádnál. Elég elolvasnod a plazma topik 1.hsz-ét. Hogy meg se kelljen keresned, kigyűjtöttem a lényeget.
Matek segítség: 130-30w=100W, 60 perc alatt 0,6 kWh (5 Ft/h? Nem, 27 Ft/h!
), napi 8-10 óra szerintem átlagos, az ~6 kWh/nap, ami ~180-186 kWh/hónap. Kormányunk áldásos tevékenysége miatt csak ~45Ft most az áram kWh-ja, ez 8370 Ft/hónap. Legyen a kevésbé sokat tévézők miatt ez 5000 ft (a havi áramszámlám ~10k egy 90nm-es kertes házban, sok fogyasztóval), így az éves számla csak a TV plusz fogyasztása miatt (egy -nem észrevehetően- felhősödő, nem annyira fekekte feketéjű, input laggoló -megjegyzem, hogy az a plazmának is van-, alacsonyabb kontrasztú, 4"-el kisebb méretű ugyanazon az áron LED TV-hez képest) 60.000 forint/év (vagy az eredeti számolás alapján 100440). A fogyasztásukról nincs infóm, a te értékeid alapján számoltam.
-
Jovanny2
őstag
válasz
panpeter92 #2946 üzenetére
Kár, hogy nem adnak hozzá szemüveget.
Mennyibe kerül ahhoz egy 4-es szet?
Szerk.: közben megtaláltam: 4x ez.
Szerk-szerk.: Megy a Samuéval? Az jó, csak gondolom bekapcsolni nem tudja, mert nem hiszem, hogy ugyanazt a jelet használnák. Vagy igen? -
Jovanny2
őstag
válasz
panpeter92 #2944 üzenetére
Persze csak ha Neki megfelel a plazma.
-
Jovanny2
őstag
válasz
dattila79 #2916 üzenetére
Használd a kérdőjelet (ezt:?) és ne a felkiáltójelet (ezt:!), és a fejedet se verd sűrűn falba, csak indokolt esetben. Ez nem az. Ha esetleg ezt akartad kérdezni: "Erre esetleg valaki?", akkor tessék:
A Philips TV-knek alapvetően nagyon szép, éles képük van, jók a színeik, de a tudásuk általában kisebb, mint a versenytársaké, illetve a jelenlegi bizonytalan céghelyzet sem tesz jót az imázsuknak. Az én fejemben meg sem fordult, hogy ilyen TV-t vegyek, bár az Ambilight egy nagyon izgalmas funkció, de ennél sokkal relevánsabb dolgok nyomták a mérleget a Samsung irányába.
-
Jovanny2
őstag
Én egy dönthető Hama-t vettem kiárusításban a Tacskóban 4500 Ft-ért, és nagyon-nagyon jó vételnek bizonyult. Ne a Te TV-d a kísérleti alany, olyat kell választani, aminek a teherbírása jóval a Te TV-d súlya felett van, és ha jól szereled fel, GARANTÁLTAN megtartja.
@(#2928) szala2: Persze, hogy szép a kép, nem ez volt a kérdés, hanem, hogy a villogás látszik-e. Látszik, próbáld ki: indíts el egy 3D filmet, kapcsold be a szemüveget. Most szépen süt a nap, nézz ki az ablakon, és látni fogod a vibrálást, ez biztos. Ha nem látod, akkor baj van.
Ez ilyen technológia, ezzel kell fizetni a fullHD 3D-ért, DE normál körülmények közt nem látszik (filmnézéshez ideális körülményekre gondolok). Ez senkinek se legyen visszatartó erő. Vannak olyanok, akiknek a szeme/agya érzékeny a vibrálásra, és megfájdul tőle egy idő után a fejük. Szerencsére én és a feleségem nem tartozunk abba a csoportba. Nekik mindenképp a passzív 3D felé kell gondolkodniuk.
-
Jovanny2
őstag
Pont kiválasztottad az egyiket, ahonnan NEM SZABAD vásárolni. Szlovák cég, magyar gari nélkül... PC-dreamshop-ról régen jók voltak a vélemények, meg Aqua (ezeknek elvile magyar hologramos garijuk van, 3 év a Samura pl.). Szerintem a Bemutatóteremnél is érdemes lehet érdeklődni a gariról, ők is jók lehetnek. Mondjuk én inkább a személyes üzlet híve vagyok, amikor ilyen sok pénzt kiadok egyszerre. Auchan-ban vettem TV-t, amikor nagyon jó akcióban volt. Most épp az LG 620-as akciós, úgy emlékszem.
-
Jovanny2
őstag
Az Auchanban holnaptól akciós a 42lm620s. 179.990 8 szemüveggel, 0% THM-mel, hátha valakit érint.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Real_Necro #2812 üzenetére
Ez egy Ambilight szerűség, de annak meg béna.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Johnny198612 #2772 üzenetére
Elég 1 helyen is kérdezni, a másik fórum látogatottabb.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Real_Necro #2756 üzenetére
Nagyon kis eséllyel indulsz ES szériáért júliusban. Akkor szerintem már inkább keresd a nagy áruházak 0% THM-jét, és kezdj bele most egynek a törlesztésébe. Nem jobb annyival szerintem az F, hogy érdemes legyen rá várni 7-8 hónapot, hogy vállalható legyen az ára.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Real_Necro #2752 üzenetére
1 év.
Változott a számozás, az F-nél magasabb szám ~ egyenértékű a tavalyi modellek tudásával.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Ádám_ka #2729 üzenetére
Persze, hogy segítek, azért vagyok itt, csak kicsit fura, hogy már fél éve TV-k után érdeklődsz, már vettél (cseréltettél) 3 Samsungot (alsó-közép, közép kategóriásat), nem voltál megelégedve, most meg még lentebb, a belépőben nézelődsz. A kedves szüleid szóba sem kerültek eddig. Ha olyan nagyon elégedetlen vagy a 6-os szériával, akkor az 5-ös legaljával sem leszel elégedettebb, a szüleidnek meg miért akarnál olyan TV-t, aminek a nagyobb testvérei ennyi problémát okoztak már neked eddig is?
Mind1, majd visszaviszed, és veszel egy LG-t.
-
Jovanny2
őstag
válasz
icetheman #2713 üzenetére
Tádáááám, nekem ilyen van.
Csak a gyári Samsung vezeték nélkülivel használom, az pöpec. Felhősödésre keress rá ebben a fórumban, és a Samsung TV fórumban. Nekem lehet, hogy szerencsém van, a felhősödés abszolút nem zavaró (jó beállítások mellett nem is észrevehető). Maga a jelenség a technológia (edge-led) velejárója, a 8000-res szériánál, vagy az LG tévéknél ugyanúgy előfordulhat.
-
Jovanny2
őstag
válasz
icetheman #2711 üzenetére
Amiket leírtál, azok alapján az UE40ES6100-tól felfelé minden modell megfelelne Neked, nem értem, miért nem sikerült találnod...
Azt, hogy jobb az LG 3D-je, szerintem relatív. Van pár előnye, de hátránya több. Itt leírtam, miért csak egyik fajta 3D ajánlott a passzívhoz. Aktívnál nincs ilyen megkötés. Összességében részemről vitán felüli, hogy az aktívnak jobb a 3D minősége, de ha valakinek esetleg nem bírja a szeme, az ne ezt válassza.
-
Jovanny2
őstag
Ebbe ne menjünk bele, nem értünk egyet, főleg, ha 10k különbség miatt inkább vennél Technikát, mint Samsungot. Nem csak maga a minőség, de a support, gari, szolgáltatások, stb. miatt is vitán felüli a Samsung előnye. Csak azért írok Samut, mert ezt hoztad fel, de ez igaz az LG-re is például...
-
Jovanny2
őstag
Persze, amikor a kép vízszintesen van felezve (over-under). SBS-nél függőlegesen van felezve (side by side) a felbontás, és ha még ezt is felezi a szemüveg, az nem néz ki olyan nagyon jól. Nem mindegy, hogy olyan képed van, aminek a függőleges felbontása 1:1, a vízszintes pedig 1:4. Akkor már jobb, ha 1:2 és 1:2.
Az aktívnál tök mindegy, mert annál mindig 1:2-1:1, vagy 1:1-1:2 lesz a felbontás, mivel annak a szemüvege nem felezi a felbontást, ezért tud fullHD 3D-t, amit a passzív nem.@wrox: ez 100%-ban a lejátszott anyagon múlik, nem a TV-n. Valaki linkelt a Samsung fórumba olyan sample videót, amitől mindenkinek leesett az álla, csak most nincs időm megkeresni. Egyébként ha tudod, szerezd meg a Sammy nagy kalandja 1-2-t SBS vagy OU 3D-ben, az nagyon jól adja.
Persze, a fullHD 3D biztosan veri, de nincs lehetőségem Blu-ray lejátszásra.
-
Jovanny2
őstag
Válassz az aktív és a passzív 3D közt. Az aktív fullHD 3D, a passzív felezi. Az aktív nem tud dual Play-t (legalábbis a Samu), a passzív igen. Az aktívtól valakinek megfájdul a feje egy idő után, a passzívtól nem. A passzívnál a fej döntésére szétesik a 3D, az aktívnál sötétedik a kép kicsit. Amúgy sok különbség szerintem nincs, gari Samunál 3 év, LG-nél nem tudom, csatlakozók Samunál vannak szépen (3 USB, 3 HDMI), LG-nél nem tudom, mindkettő wifis (Samunál jól működik, simán streamel 3D filmeket wifin, LG-nél nem tudom).
Ja, voks a Samura. De nem ésszerű másokkal megszavaztatni, milyen TV-t vegyél. Jó esetben 5-10 évig te bámulod. -
Jovanny2
őstag
válasz
Whysperer #2609 üzenetére
Nézd meg ezt UE40ES6100. Ennél nincs kompromisszum, SMART, 3D, valódi 100Hz, és játékra is jó. Nekem nagyon bevált, 70%-ban Xbox játékra használom. Nem tudom ezek milyen áron mennek Angliában, de nem kéne sokkal 400 font felett lennie, itthon úgy 154.000, hogy nagyon sz@r a forint.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Whysperer #2607 üzenetére
Ez egy 6-os szériás, valódi 100Hz-es, teljes LED háttérvilágításos (nem Edge LED) Samsung TV. Elvileg játékra nem igazán alkalmas, a magas input lagja miatt, de sokan használják arra is. Aktív 3D-s, elemes szemüveggel működik, ahogy az összes többi Samsung is. Én a Black Ops 2 beépített 3D módjával próbáltam az én 6100-asomat, nagyon szép 3D-t produkált, érdekességnek jó volt, de nagyon sokat haltam, ezért nem erőltettem tovább (FPS-nél szerintem nem nyerő).
-
Jovanny2
őstag
válasz
Real_Necro #2602 üzenetére
Az jóféle.
-
Jovanny2
őstag
Hát az fura, ha a 6030 felhősödik, pont annak nem kéne. Fehér képnél hogy látszik felhősödés?
Erről a felhő-mizériáról csak annyit, hogy a fénycsöves LCD korszakban senki sem sírt, hogy a feketéje egy merő szürkeség volt, most meg egy két ködöcske tántorít el embereket. Hová tart ez a világ?
-
Jovanny2
őstag
válasz
laci984 #2467 üzenetére
Ennek nincs akadálya.
@coolpet: 3 HDMI és két USB van rajta.Wifi beépítve nincs, sticket csak gyári Samsungot fogad el, tehát sima stickkel nem megy. Lan csati van, kábellel be tudod kötni a hálózatba. Gondolom USB hubra gondoltál, az szerintem működik, de a 2 elég szokott lenni. USB-nem a mini PC-hez nincs köze, ahoz HDMI kell. Vezeték nélküli bill/egér sem mindegy, milyen.
-
Jovanny2
őstag
válasz
zsozsi 78 #2384 üzenetére
Szerintem tévedésben élsz, ezzel a kijelentéseddel, hogy mindenben a plazmacsek a jobb. Van olyan terület, ahol az a jobb, de több a kompromisszum, amit meg kell kötni, mint az előny. Komolyan idejöttél egy LED-LCD topikba megkérdőjelezni a LED TV-k gyártásának létjogosultságát? Nem vagy semmi.
-
Jovanny2
őstag
válasz
zsozsi 78 #2380 üzenetére
Igen, nyilvánvaló. Azért a plazma topic kezdő hsz-ét olvasd el, hátha lesz, ami mégis eltántorít.
@kmarci: nem hi-firől van szó, hanem házimoziról, abból egy ~8 éves van Daewoo, amit szökőévente használok, és sajna nincs rajta, csak scart és RCA kimenet. A hangja egyébként kimagasló, csak már nem igazán használok DVD-t. A Scart van használva.
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
Azt beleszámoltad a szimulátorodnál, hogy a monitorodnak alpból van input lagja? Mármint ha annak alapból van egy 40 ms lagja, akkor az a szimulátoroddal már 70 ms.
Nem véletlen egyébként, hogy a 6100 az "ES széria ajánlott minimuma". Most érdemes egyébként TV-t venni, mert ezek elfogynak, az F meg brutál drága lesz, és nagyon sokára megy le az ára. Az E szériánál az olimpia vitte le az árakat gyorsan, de idén az nem lesz ám.
-
Jovanny2
őstag
Olvasd el ezt. Sok kérdésedre megkapod a választ. A 6300-at nem ajánlom, mert nem tud többet a 6100-nál, csak van benne DVB-S tuner, azt meg csak olyannak érdemes venni, aki használná. Az előbb tévedtem, csak 6800-tól van 2 magos proci:
"ES5700: ES5500 kiegészítve műholdas tunerral
ES6100: az ES széria ajánlott minimuma. Már valódi 100Hz-es panellal, 3D-vel, 3 HDMI és 3 USB csatlakozóval. Mind 2D mind 3D-ben fullHD
ES6300: mint a 6100, csak DVB-S tuner is van benne. DVB-T a digitális légi sugárzás, DVB-C a digitális kábel adók, a DVB-S pedig a digitális műhold szórás. Tehát aki nem fog műholdas antennát használni annak elegendő a 6100-at vennie.
ES6500: valódi 100Hz-es panellal (CMR 400Hz), fullHD 2D és 3D felbontás. Ebben már micro dimming is van (javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között). Itthon ismertebb típusai a 6500, 6540, 6560 és 6570. Ezek csak a színükben térnek el.
ES6710: sokat pörögtünk rajta a fórumon, de úgy tűnik csak a színében tér a 6500-tól. Ugyanis ezt csak fehérben kapni itthon. Persze szinte biztos hogy technikai paraméterben is van eltérés, de nem jöttünk rá mi lehet az. (update: egy service manual szerint valamelyest más panelt kapott mint a többi 6xxx modell, de továbbra sem tudni miben más)
ES6800: mint a 6500, viszont két magos processzort építettek bele. Nem tudni, hogy ez mely funkciókra van kihatással, de sejthetően gördülékenyebb a webböngésző működése és úgy általában az összes SMART funkció gyorsabb lehet. Azért érdekes típus, mert többnyire annyiért, vagy olcsóbban adják mint a 6500-asokat, ezért érdemesebb inkább ezt választani.
" -
Jovanny2
őstag
Nekem 6100-ból van 40"-es, 315k körül már lehet belőle kapni 55"-est, na az már odaver.
Tudása szerintem több, mint megfelelő, a nagyobb szériákban már duplamagos proci van a gördülékenyebb SMART-ért, de ennek is jó a sebessége. Kalibrálás után tökéletes a képe, a képjavító technológiákat én kikapcsoltam. 6500-tól (ha jól emlékszem) van bennük microdimming, a 6100-ban még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest