Aktív témák
-
DragonReborn
csendes tag
MSN-t bekapcsolhatnad mar Dare........
-
Dare2Live
félisten
minden eladva zárható is....
-
Dare2Live
félisten
egyelőre ugynézki minden elment...
-
-
Grillo
őstag
Kibogoztad a dolgokat?
-
Dare2Live
félisten
Vanmég 10privát üzenetem mostmár lövésem sincs ki is irt privatba/ide először, kinek mondtam oké előszö, ráadásul most lépnem is kell szülinapozni. DU amint hazajöttem átnézem az üzeneteket meg forumot aztán jelentkezek!
-
Savanya
addikt
KP-ra is eladó ? 55eft akkor jó ?
-
Dare2Live
félisten
na eztis kifelejtettem(bár topic címe utal rá)
2750nnel nemvolt rendesen kitesztelve, prime kidobott, nemszorakoztam vele.
2700al 1.625el al stabil voltde annyi fesz az nemkevés így elég gyorsan belöttem 2600ra 1.55Vre ahol atomstabil.
2700en nemsokat rohangált, bár prime futott jóideig de azmég nemjelent semmit.
2600on futott az elmúlt 1.5hóban ott viszont kimerem jelenteni, hogy atomstabil. -
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
jajde butus vagyok mindent elfelejtek!
2500@3200 bartont
sima 6600 128mb AGPt beszámítok -
Dare2Live
félisten
Lap FEFOs
proc www.cgroup.hu s
Pécsen lett véve mind2ő fefo garija BPen is él rossz a64et meg nemlehet látni.
Ha procnak(neadjisten lapot nemakarja BPi fefo gariztatni) baja lenne mégis gariztatom Pécsen.
sok sok eladási refet adhatok, eddig egy egér kivételével semmit se kellett visszagariztatni amit eladtam, az egeret meg most gariztatom ha nálam is végre produkálná azt a hibát mintamit a tulaj mond.
uhaj de leesett X23800+ ára.... -
Savanya
addikt
Kedvezménnyel 54eft ???
[Szerkesztve] -
Grillo
őstag
Csak a proci is eladó?
-
Dare2Live
félisten
Eladóvá válik ezen 2 dolog:
BOXOS 3000+Venice alapfeszen 2450 feszemeléssel 2750 a vége.
Abit An8 Ultra alaplap a procit a végéig bírja FSBvel azaz 305ig jó az alaplap is tehát elég nyerő kombó.
Mind2 termékre még 10hó gari van garilapot adom hozzájuk!
Mivel a proc tuningbarát és dobozos így Gianni tálcás 3000+os ára a min amiért eladó ami 30.900Ft jelenleg a lapért pedig Gianni áránál kb 10%al kevesebbet kérek azaz 25900Ft ért eladó!
Hozzátennék annyit, hogy jelenleg és jóideig elmultak azok az idők amikor minden venice vitte a 2600mhzt nemrég teszteltem jópár darabot és megrökönyödve láttam, hogymég feszemeléssel is elérhetetlen volt a nagyjának a 2400mhz!!! (Az én lap+proc párosításom pedig nem zsákbamacska, mintha Gianninál, boltba vennéd!)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest