Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
válasz
Maverick14
üzenetére
(De egy régi nem UDMA-s vinyóra ami még +5V-os jelszintet használt igaz amit írtam. Ha valamelyik jel 1-es akkor a két táp +5V-ja bizony összekötődik.)
A táp a tápvezetéken megy, a jel a jelvezetéken. A kettő nem kötődik össze. A jelvezetéken nem attól lesz feszültség, hogy egy relé oda kapcsolja.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Maverick14
üzenetére
''Ha valamelyik jel 1-es akkor a két táp +5V-ja bizony összekötődik.''
Na, ne má'! Ezt mindenféle leválasztó ellenállások, meg a közbeiktatott tranyók fogják megakadályozni. (Eszerint ha a 3V-os digit fényképezőmet a PC 5V-os USB-jére dugom, le fog égni a kamera belseje???
) -
hezso
aktív tag
válasz
Maverick14
üzenetére
Hát nem hinném, hogy ez gondot okoz. Sok helyen van duplatáp(főleg serverekben), és ott is elmegy. Vinyó meg úgy tudom nem kap +5V-ot IDE dróton, pláne minek közösítené a normál +5volttal.. Menni fog az sztem, és nem is fog leégni...
-
hezso
aktív tag
válasz
Maverick14
üzenetére
Én sem értelek. Nem lenne szerencsés 2kapcsolóüzemű tápot párhuzamosan kötni. De nem is kell. Egyik táp csak az alaplapra, másik meg a többire... Mi ezzel a baj?
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Maverick14
üzenetére
''Mert ugye két feszültség generátort nem szabad párhuzamosan kötni''
Pont ez jutott eszembe a Radeonnál, mert az az AGP-n keresztül közösítheti a tápokat. -
Overmind
aktív tag
válasz
Maverick14
üzenetére
Most nem értelek...
Ha pl. rákötöm a winyót a 200W-osra az szerintem nem soros és nem is párhuzamos kötés. A két tápot nem akarom összekötni!! Még csak az kéne.
-
hezso
aktív tag
válasz
Maverick14
üzenetére
Mér párhuzamosan? Ez hülyeség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mér párhuzamosan? Ez hülyeség...