- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronus
tag
válasz
daneeeeee #830 üzenetére
Hmm, én elsősorban játékra használom, de nem tapasztaltam késleltetésbeli különbséget. Mondjuk direkt a középső monitor van közvetlen a VGA-ra kötve és mivel gamek-nél a másik 2 voltaképp csak perifériás kiegészítő, ha van is késleltetés abszolút nem feltűnő.
DEEE most majd direkt figyelni fogom és majd megírom mire jutottam. -
Kronus
tag
-
Kronus
tag
Sziasztok!
3 db Dell U2414h-t szeretnék használni eyefinity-ben.
A kérdésem az lenne, hogy kábelezésben ezt hogy valósítsam meg?
Ezen a monitoron már nincs DVI csak displayport, a vidikártyán viszont csak egy display van és 2db DVI-D valamint 1 HDMI. Jelenleg 1 ilyen monitor van a rendszeren a displayen.
Szóval ha én a másik 2 monitort rákötöm olyan kábellel aminek 1ik oldala DVI másik displayport akkor működni fog rendesen?Csak azért kérdezem mert sok mindent találni neten arról, hogy fordított esetben aktív átalakító kell stb. ,dee semmit se találtam ha dvi-ből kell display.
Valószínűleg mert simán működik az említett kábellel, de biztos ami biztos megkérdezem mielőtt beszerzek 2 ilyen kábelecskét mivel a 2 együtt legolcsóbban is 6000 Ft (1db 1,8m és 1db 3m ) és nem szívesen dobnék ki ennyi pénzt az ablakonVálaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest