- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
hszilard666 #1648 üzenetére
1080-at az ellensegemsek sem kivanom ha dolgozni is akar a gepen, gondolkoztam valami jo kis 4k monitorban is, de ez kvazi ingyen volt.
-
Picco
addikt
válasz
hszilard666 #1646 üzenetére
mehh, legrosszabb esetben eladom (IT online ecommerce-bol elek) de teszek egy probat, mert fury marha draga meg hasznaltan is :/
konkluzio: en ugy veszem eszre(es szamomra ez teljesen hihetetlen) hogy 2016-ban meg nem vagyunk multi monitor ready-k
mod: OFF
-
Picco
addikt
van it valaki akinek PLP setupja van mint nekem es megosztana a tapasztalatait/megoldasokat hogy lehet jatekok alatt mukodesre birni?
-
Picco
addikt
válasz
hszilard666 #1637 üzenetére
koszonom szepen, az volt a cel
az egyetlen kozepesen idegesito dolog h most akartam egy masodik r9 290-et venni UK hasznalt nagyon olcso, £130-140 de ugy latszik csak a fury kezeli a PLP setupot, egyebkent windowed :/ -
Picco
addikt
válasz
hszilard666 #1624 üzenetére
No, ahogy igertem itt vannak a kepek, most rendeztem at a szobat, hatterben levo atomkatasztrofat figyelni nem er
1
2
3
4Egyre jobban hozzam nott a setup igazabol, nagyon jok a monitor karok is, sohasem ertettem miert kerulnek 40-50k-ba, amig el nem kezdtem hasznalni.
Mar csak par hosszu DVI kabel kell es johet a kabelek elvezetese is -
Picco
addikt
válasz
hszilard666 #1624 üzenetére
hetvegebol bbq+ivaszat lett, meg a karok sem a vegleges helyen vannak es talan az asztalt is elmozditom, a nem mindennapi kuplerajrol ne is beszeljunk
x5675 annyira nem durva, de legalabb van eleg belole. egy elso gen i7 extreme-hez van a legkozelebb, majd cserelem oket 5687/5690-ra, attol fugg mennyibe fog fajni. jelenleg mac upgrade-ek miatt X5690-t £200 nettoert vesztegetjuk...mindenesetre koszi a tippet, istibizi jon majd kep meg tapasznyalat is.
mod: off
-
Picco
addikt
válasz
hszilard666 #1622 üzenetére
egyelore maximum egy screenshotot ***** nagy rumli van, szerszamok mindenfele stb
hetvegen legkesobb veglegesitem a setupot es a monitor karok pozicioit, teszek majd fel kepeket.ugy latom amugy nem lesz felhotlen a dolog amugy jopar jatekkal, de lehet h csak jobban bele kellene asnom magam a kulonbozo szoftveres megoldasokba.
-
Picco
addikt
udv urak, most raktam ossze egy PLP 20-30-20-as kombot, 4960x1600.
en naiv egyen, azt gondoltam h csak elinditom a jatekot es bumm, valaszthatok is atom-felbontast...tevedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest