Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokilama
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni PLP Eyefinity életre keltésében. Elvileg mindennek passzolnia kéne, de egyszerűen nem sikerül összehoznom.
Monitorok és csatlakozásuk:
-ViewSonic VP203B HDMI-DVI
-Samsung 305t Aktív 4k DP-Duallink DVI adapter + Dual link DVI kábel
-HP LP2065 DVI-DVIVideokártya:
Sapphire Fury NitroRégebben egy R9 290x kártyával már nekifutottam, akkor még naivan, hogy csak mennie kéne.
Utána utána olvastam, hogy a Fury és RX kártyák támogatják, illetve aktív 4k-s DP-DVI átalakítóra is szükségem lenne.Ezeket be is szereztem, viszont még mindig ugyan az a gond mint ezelőtt.
Eyefinity beállítás kezdetén rendesen felismeri a monitorokat, viszont később a Samsung 305T-t csak a single link DVI felbontásban(1280x800) veszi be a buliba, emiatt használhatatlan az egész.
Ahogy olvasgattam ebben a monitorban nincs skálázó és alapból ez a 2 felbontása van (1280x800 és 2560x1600), ezért is kéne az aktív DP adapter
A windowsos képernyő beállítások is a kisebbet jelzi ajánlottnak.Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest