- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
válasz
volner79 #41710 üzenetére
Én a 40k kerete néztem, de ha persze a keret engedi, akkor én is inkább a Eclipse 180-at venném, ahogy Bodz is írja...
Az Eclipse 60 az ugye 3.6"-os , ami nem épp nagy, még 10cm sincs
A Eclipse 180 az meg már 6.5"-os, hangerőre jobb és azért mélyebb - teltebb a hangzása.Nekem egy 25 és egy 20nm-es szobában vannak a 6.5"-os hangszórók, oda pont jó sztem az a méret
-
Zoley3
tag
válasz
volner79 #41708 üzenetére
A "klassziker" itt a Microlab Solo 6C, de jelenleg nem igazán kapható...a további távirányítós hangfalak kínálata necces 40k alatt...
Így elsőre én Modecom Eclipse 60-at látom ami Távirányítós, és ezen van optikai bemenet is, de kisebb mint a Solo 6C, így nem tudom mennyire jó távolabb ülve a TV-től, és kb.38-39k... -
Degeczi
nagyúr
válasz
volner79 #41705 üzenetére
Igényeidtől függ: ha belefér, célszerű az említett Fiio típust választani, az nagyon jó minőségű - de érthető az is, ha a TV adások ratyi hangjára nem akarsz túl sokat áldozni, és Kínából rendelsz töredék áron (a TV fejhallgató kimeneténél az is jobb lesz)
Azt viszont továbbra is tartsd szem előtt, h a TV távvezérlőjével többé nem tudod majd a hangerőt állítani, tehát a hangszóró legyen távvezérelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest