Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paperboy
senior tag
Mondjuk ezt sose értettem, én szemüveges vagyok, az, hogy hiába kisebb valami, azért annyira nem vészes az 4K 27 colon sem, az inkább arra vezethető vissza, hogy a szemed rossz, szerintem, vagy látod ami ott van ahogy kell vagy nem... Ha nem látod élesen, akkor az szemprobléma. Nekem sincsenek sasszemeim, meg nem is tudom mivel lehetne jobb látásom, ha valaki élesen lát valamit, akkor azt mindenki úgy látja, félút nincs.
-
paperboy
senior tag
Én pl melóra használom elsősorban a gépet, én sem vagyok már egy huszonéves fiatal, de nem adnám alább a jelenlegi 27" 4K-nál, előtte egy 24 colos 1920x1200-as monitort használtam, az már zavaró volt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest