Hirdetés
Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
gyilkos répa
üzenetére
Szerintem semmi különbség köztük, gondolom a WildFlatPanel-nek a rövödítése.
Elég nagy monitor, főleg a 19-es után. Ha a 19-est pivot módba forgatom, akkor lesz olyan magas mint ez.
Ami meglepő, hogy egy nap alatt megszoktam a méretét. Aggódtam, hogy túl nagy lesz, nem látom majd át, de nagyon kényelmesen lehet rajta dolgozni.
Van benne kártyaolvasó, pár usb, és rengeteg bemenet.
A gombok ötletesen vannak megoldva, érintésérzékenyek, benyomni nem lehet. Nem tudom, hogy oldották meg, de ha 1-2 centire van az ujjam, akkor is kigyullad a led rajta. Ilyenkor még nem kapcsol, csak kigyullad. Érintésre megjelenik a menü a jobb alsó sarokban, és mellette a kávában kigyullad 5 led, ami a menüpontokkal egyvonalban van. Ha a menü meletti ledet nyomom meg, akkor belép, és így tovább. Elág sok beállítási lehetőség van, szerencsére a dinamikus kontrasztot is ki lehet kapcsolni.
A képe nagyon jó, elég homogén, bevilágítást nem látni. A betekintési szögek is nagyon jók, a széle felé is jó a kép. Átfutottam pár perc alatt a panelt, így elsőre nem találtam pixelhibát. Nagy a fényereje, ezért a fényerő most nullán van, de este még így is világosnak tűnik. A kontrasztot is levettem 40-re, különben kiégeti a szemem. A sebessége nekem megfelel, igazából nem látok ilyen téren különbséget az előző monitorhoz képest (Samsung 910T, pva). A pixelmérete nekem kényelmes. A színei jók, de szemml láthatóan más mint az előző Samsungnak (teltebb, élénkebb), majd ha meg tudom oldani, akkor elviszem kalibráltatni.
A Vista nem ismeri fel a pontos típust.
Egyik nap a monitor elé nyúltam valamiért, és érezhetően sugározta a meleget a képernyő. A fogyasztását még nem tudtam megnázni, mert külcsönadtam a mérőmet.
Nagyon jó monitornak tűnik.
Az álványával egyelőre semmi gondom.
Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy s21+ 5g
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest