- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
Vicces de 200 MP el 43K ba kéne csinálni a videókat nem 8K ba!
-
killbull
aktív tag
Nem feltétlen, mert nekem 2018 ban már volt olyan játék ami 32 GB ajánlott hogy ne laggoljon a sok memória írás olvasás miatt. Úgy lett betonstabil a játékmenet hogy vettem a PC mbe 64 GB ramot és kikapcsoltam a lapozó filet.
Amúgy pc n már évek óta 32 GB a standard. Igen vannak kivételek ha 16 GB is elég de azok a felhasználók többnyire régi játékokkal játszanak! Ez a 24 GB os okostelefon nem kell kritika is azon alapul hogy azok akiknek telefonjába nincs ennyi akkor másba se kell kategória. Az is fontos tényező az is hogy az újabb memória gyorsabb a réginél ezért maga a használat is gyorsabb működést eredményez. Meg ugye a 8K felé megyünk. Asszem az S23 valamelyikébe kapcsolták ki a 8K opciót mert lehet nem elég erős hozzá a hardver.
-
killbull
aktív tag
válasz
pusszycat #24 üzenetére
Ebben a topicban meg a másikban amiben levezettem miért jó ha nincs lapozó file a PC n már látható hogy az elavult szemlélet és a berögződés miatt meg a szűklátókörűség miatt háborognak az emberek.
Lehetnek különbségek telefonok működési elve között, erre senki nem gondol?
Mondjuk az Apple lehet a tárhelyre tölti az alighasznált memóriát és amit sűrűn használ a ramban van ezért lehet kevesebb memória elég neki. A másik rendszer meg nem használ ilyet és pusztán egyszerűen HASZNÁLJA a memóriát amire kitalálták!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest