- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
fasyrt
őstag
Nagyon tuti!

Már nem zúg, ha fullra felhúzom, ez lett volna a no.2 probléma!
Über alles.
Hugo:
Előkeressük Traktor kollégát azt hiszem.
Irányítottam hozzád nemrég (0-2 hónapja) 1 mukit memória ügyben a telószámodat adtam meg, jelentkezett nálad? -
Hugo85
aktív tag
Biztosan meg lehet csinálni mert a Traktor pl meg tudja azt hogy 5.1es karinál a monitor kimenet (füllhalgató) jele mondjuk a front a main meg a surrond.
2 teljesen különböző jel.
Szal ha az meg tudja csinálni fizikailag lehetséges csak a megfelelő progit kell megatlálni.
-
pauly
tag
-
fasyrt
őstag
No akkor zúzom le a régit, és felteszem ezt.

-
Zamery
senior tag
Hali!
Van 1 Audigy 2 ZS-m. Jelenleg (sajna) szereóban vagyok kénytelen használni, de van 1 csomó más hangkimenete.
Azt szeretném megkérdezni, hogy megolható az, hogy 2 különböző hangot adjon ki 2 különböző csatlakozójára?
Pl.:
1. hanganyag: TV-re menne, VGA TV-outjával egyetemben
2. hanganyag: sztereó hangfalpár, játék, mp3...
Tudom kicsi a remény, de hátha...
Bocs, hülyeséget írtam....
A lényeg neked a különböző.....
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
-
fasyrt
őstag
-
_Lacos_
tag
Hali
Szimplán kapcsold be a CMSS 3D-t (stereo surround), ez szétdobja az összes kimentre a stereo jelet. -
pauly
tag
-
fasyrt
őstag
Hm...
A 2 hangkártya drivere nem fogja egymást ugraszani?
De lehet kipróbálom, és veszek egy sb128-at.
-
lapa
veterán
Hali!
Van 1 Audigy 2 ZS-m. Jelenleg (sajna) szereóban vagyok kénytelen használni, de van 1 csomó más hangkimenete.
Azt szeretném megkérdezni, hogy megolható az, hogy 2 különböző hangot adjon ki 2 különböző csatlakozójára?
Pl.:
óccsó pci hangkártya nem jó tévéhez? ha több hangeszközöd van be tod állítani a programokban hova tolja ki... ilyet már csináltam de nálam pl. (más okok miatt) nem volt sikeres. maga az elv működött viszont. szerintem ez így egy hardverrel necces.
-
Simi2000
tag
Hali!
Pl.:
Hello
Hát Én nem ismerem ezt a kártyát , de szerintem ha beállítód hogy 4 hangszórós legyen a kimeneted, akkor ugyebár 2 jack aljzatot fog használni.
Szerintem ilyenkor ''szinte'' ugyanaz a jel kerül mindkettőre.
-
fasyrt
őstag
Hali!
Pl.:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Debian GNU/Linux
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÚJ!!! Starlight MacBook Air 15" M4 24GB 512GB Garanciával, ajándék töltővel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Silver Shadow - Karcmentes állapot - 100% akku
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)