- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Kérnék 1 kis segítséget...tudom,a 21 században élünk,de nekem nicns bankkártyám,és nem is tervezem
(még) Viszont,kellene nekem valaki akinek dombornyomott káryája van,emrt szeretném még 1 hónapot előfizetni a WoW-ra,de nem akarok venni 2 hónapos feltöltőkártyát,mert csak 1 hónapot játszanék mlég utánna 1 kis szüent lenne...ez 3500 Ft -ba kerülne,amit természetesen bankszámlára átultanék. Annyiból állna a dolog,hogyé n emgadnám az accomhoz a belépést és 18 January 06 17:06-ig (Szerda)kellene beírni a kárta számát,és ezután amint levonta az összeget,visszaítrni a msotanira.( A mostani számon nicns összeg ezérzt nem is tudja onnan levonni). ZA alábbi kártáyk jók: Visa,Electron - Visa,JCB, Mastercard American Express
Mivel hétköznap nem tudok bankba elmenni (mert ahol hétköznap vagyok város,nicns bank
),ezrét pénteken utalnám a pénzt. Valaki kérem segítsen
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(még) Viszont,kellene nekem valaki akinek dombornyomott káryája van,emrt szeretném még 1 hónapot előfizetni a WoW-ra,de nem akarok venni 2 hónapos feltöltőkártyát,mert csak 1 hónapot játszanék mlég utánna 1 kis szüent lenne...ez 3500 Ft -ba kerülne,amit természetesen bankszámlára átultanék. Annyiból állna a dolog,hogyé n emgadnám az accomhoz a belépést és 18 January 06 17:06-ig (Szerda)kellene beírni a kárta számát,és ezután amint levonta az összeget,visszaítrni a msotanira.( A mostani számon nicns összeg ezérzt nem is tudja onnan levonni). ZA alábbi kártáyk jók: Visa,Electron - Visa,JCB, Mastercard American Express
),ezrét pénteken utalnám a pénzt. Valaki kérem segítsen