- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Dalee
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #113 üzenetére
Óóó Zsanett!
Már több mint egy hónapja meg van a az AL732-es
monitorod. Én is azt néztem ki. Azóta mi a véleményed róla? -
Márton
nagyúr
válasz
óóó Zsanett! #95 üzenetére
Zsanett,
Remelem ennyire tetszik, hogy meg nem volt idod irni a forumba! :))
Tenyleg nincs rajta analog IN? -
zsoltee10
addikt
válasz
óóó Zsanett! #90 üzenetére
Még mindig nem vettél monitort?
-
Protoss
senior tag
válasz
óóó Zsanett! #87 üzenetére
Corneat én is nézegettem, de semmi info róla. Mármint olyan személytől aki élesben látta.
-
Protoss
senior tag
válasz
óóó Zsanett! #78 üzenetére
Sony nem tetszik?
A 732 persze, hogy jobb csak nekem már drága. :DD -
válasz
óóó Zsanett! #1 üzenetére
Minek neked TFT? Nincs helyed? Látószöge, színhűsége rosszabb a CRT-nél. Csak egy fizikai felbontása van, a többit meg csak átkonvertált módban nézheted, ami olyan mint egy félresikerült FSAA. :O
Megoldás: CRT 17-19'', Samsung NF -
Protoss
senior tag
válasz
óóó Zsanett! #76 üzenetére
Hali!
Na vagyok!
Másik fórumon (ha kell elküldöm a címet) keress egy bizonyos Informer2-t, nagyon korrekt (+ kereskedő is, de nem az a tukmáló tipus). Ő tényleg Guru!
Ott pereg a téma. :DD
Az Acer 17'' 712 nekem nagyon tetszik. De a Neovohoz járó tunner neked fontos. Most éppen a sony s71r tetszik a 16 ms miatt! Nézd meg! (nem tudsz kiegyezni egy vivós kártyával?)
u.i.: Bocs hogy átírányítalak, de én is ott tudtam meg sok mindent a tftkről. Szóval leírhatnám ide meg ékeskedhetnék más tollával, de nem ildomos.
Üdv -
LoneWolf
csendes tag
válasz
óóó Zsanett! #68 üzenetére
Ki adta ezt az infót, hogy nem hoznak többet (Acer AL732)? Miért ne hoznának?
-
atus
senior tag
válasz
óóó Zsanett! #65 üzenetére
műhold
Tippek S-Video bemenettel:
Sony KLV17HR1S $1000
LG RZ17LZ10 $572
A dalnak nagyon örülök :), ha megfontolod amit írtam annak még sokkal jobban. -
zsoltee10
addikt
válasz
óóó Zsanett! #63 üzenetére
Mert a tagok nem milliomosok. Most már tényleg megyek. :)
-
atus
senior tag
válasz
óóó Zsanett! #59 üzenetére
Örvendetes, hogy visszavontad a ''Pöcs''-öd. Megkérlek, hogy kicsit finomabb formában fogalmazd meg a gondolataidat, és mielőtt rákattintasz az OK gombra hozzászólásablaknál, olvasd át egyszer, hogy a mondanivalód nem sértő-e. Ez egyben a ''müühold'' típusú elgépeléseket is kiküszöböli. Az aláírásodon is lenne némi csiszolnivaló, ha érted mire gondolok.
Előre is kösz.
Egyébként.
Ha S-Video nem létfontosságú, akkor LG 1710B-t ajánlok, nekem is az van, és Best Buy. Nem olvastam végig a topikot, szóval nem tudom mennyire fontos neked a video input lehetőség, ha nagyon akkor tekintsük tárgyalannak a javaslatot... -
zsoltee10
addikt
válasz
óóó Zsanett! #59 üzenetére
Átolvastam és a Neovo mellett teszem le a voksom. Nem tudom, hogy a házigazdák mé nem jelentkeztek. Lg frissítése huszonpá ms, és nemtom van-e svideo.
-
zsoltee10
addikt
válasz
óóó Zsanett! #53 üzenetére
Megvagy!!! Nem vagyok pöcs!!!!!!
-
detri
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #49 üzenetére
Utazz ki nyugodtan, Bécs gyönyörű, jól szétnézel, és még olcsóbban meg is úszod.
Most megnéztem, 550Euro -tól lehet kapni. Gondolom ebből még visszakaphatod a Mehrwehrsteuert. -
FaBatka
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #42 üzenetére
a tv tuneren semmi kép nincs!
Az csak a munkát végzi, ha holnap reggel bejössz a boltba, akkor meglesheted, működés közben.
Egyebet nem tudok mondani:)) -
FaBatka
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #37 üzenetére
Ismét Neovo Tuner fícsörök:
128 csatornahely
OSD
TV/CATV/Video
NTSC/PAL/SECAM
Távirányító
Teletext nincs:(
Frissítés 75Hz ugye
Neovo Bill/egér
Vezeték nélküli egér+billentyűzet, multimédiás billentyűkkel, de az egér nem optikai. -
Sefter
veterán
válasz
óóó Zsanett! #33 üzenetére
Ok. megvan...bocsi tényleg átsiklottam fölötte...
Egyébként a Neovo-s tuner csak neovo tft-vel müxik? -
FaBatka
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #30 üzenetére
Tehát,Neovo Tv-Tuner
Kis mini készülék, kb akkora mint egy asztali fényképtartó.Adnak hozzá távirányítót, a PC-be semmit nem kell dugni, se ''madzagot'', se PCI-os kártyát. Van hozzá kicsi tápadapter, plusz egy olyan kis kábel, melynek egyik vége megy az egységbe, másik pedig sztandard koax, ahova bedugod az antennát. Van rajta egy 3.5 sztereó jack kimenet a hangnak, illetve egy kompozit a képnek. A hangolás nemtom, hogy hogyan történik, mert mire bekapcsoltuk a cuccot(tuner+monitor)2 sec, már megvolt az összes fogható adó:)). Szerintem valami hidden fícsör:)) -
Sefter
veterán
válasz
óóó Zsanett! #27 üzenetére
Hol lehet kapni 146e-ért? (mármint az ACER-t)
-
FaBatka
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #27 üzenetére
Acer ügyben annyit tudok segíteni, hogy volt szerencsém egy 707-es típushoz, de csak mint monitort nyúztam, ott viszont helyt állt(más kérdés, hogy akkor se kellene TFT, ha ingyen adnák). Samsung MP sorozat:háááát, a beépített Tuner nem volt valami fényes szenvedtünk vele rendesen, és nem is volt olyan szép képe, ráadásul valami állandó hangyafoci ment a háttérben(értsd: zizis volt a képe), míg ugyanezen körülmények közt a neovo a saját tunerével gyönyörű volt. A Samsung mellett szólhat, hogy van benne PiP funkció, tehét míg netezel, addig egy kis ablakban megy a Barátok közt:)
-
FaBatka
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #18 üzenetére
Gyere be a boltba és saját szemeddel is menézheted:))
De most komolyan szerintem sokkal szebb képe van mint a Samsungnak. Lg, Acer ezekről sajnos nem tudok tapasztalatot írni, mert mint tv még egyiket sem láttam. -
detri
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #7 üzenetére
Én is csak a Gaia Multimediánál láttam még ezt az Acert. (www.gaia.hu)
Tesztet még nem láttam róla (sajnos azon a nagggyon szerény hwsw 15'' teszten kívül nem is láttam még TFT tesztet online... :) -
ödönke
aktív tag
válasz
óóó Zsanett! #10 üzenetére
most láttam vhol 130-ért thomson 100Hz-est asszem 72-est talán a metroban
-
Szalma
őstag
válasz
óóó Zsanett! #10 üzenetére
OFF
Egy 16:9-es 72cm-es (bár inkább 28''-os) TV-nek kicsi a képe... Mások itt az arányok kérem!!!
ON
Szeretettel:
Szalma -
Perzsa
tag
válasz
Hi,
Én egy HITACHI 17'' TFT CML174SXW használok. Nagyon király! 16ms! Most 125eFt+Áfa a Miklandnál. DVi+Vga van rajta! Azt tudnod kell hogy minden TFT csak a max, felbontáson adja a legszebb képet. Nálam 1250X1024. Ha kisebb a felbontás akkor egy kicsit maszatos a kép.
hali -
ödönke
aktív tag
válasz
OFF
videózásra tft? ennyi pénzért 72 100hz stereo tv-t veszek :) vagy ha nem akkor veszek egy fasza 19'' crt moncsit, meg egy síma stereo 72-es tv-t
ON
de hát te tudod
ilyen vásárlás előtt jól nézd mindegyiket, személyesen is, nemhinném, hogy itt sokmindenkinek lenne ilyen moncsija -
zsoltee10
addikt
válasz
Most akkor nem tisztán értem. Ha van a videóban tvtuner, akkor miért akarsz olyan monitort venni amiben szintén van. Egyébként az Lg 17'' tft-je nagyon jó vétel, ha játszani is akarsz, mert kb 24 ms a reakcióideje.
-
detri
aktív tag
válasz
Acer AL732 -t nézted már? Egy másik hw/sw oldal fórumain dícséték nagyon. Nettó 120-ért nem hangzik rosszul.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest