- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
válasz
Veriakilis #205 üzenetére
Szia, nem vesztem el, de egyszerűen nincs időm és tele van a fejem mással.
A heatpipe-ról viszont gyorsan leírom a lényeget:
A cső valószínűleg víztöltésű. A kapillárisrendszer nagyon primitív de a lényeg, hogy működik.
Finom rézháló van hengerré formálva 1,5-2mm átfedéssel és ez van belehúzva a csőbe.
Az átfedés nincsen forrasztva! A rézháló mindkét végen be van hegesztve a csőbe.
A háló a cső falára nem ül fel tökéletesen és nincsen hozzá kontaktolva semmilyen anyaggal. Ennek előnye, hogy hajlításkor a teljesítmény valszeg nem változik mert nem repedezik be a háló, míg a poralakú kapilláris igen. Hogy a repedezés ténylegesen mennyit ront a hatásfokból arról fogalmam sincsen, de gondolom számít.
Magyarországon nem találtam eddig olyat aki ilyen finomságú rézszövetet árulna. (Pamut lepedőszövetnél kicsit nagyobb finomságú)
(Ha ezt az infót kiviszed innen kérlek a Nickem megemlítése mellett tedd, aztán ha lesz időm megyek én is oda.)
[KÉP A HÁLÓRÓL]
[/OFF] -
greeneye166
aktív tag
válasz
Veriakilis #205 üzenetére
Elutaztam otthonról. Hétfőn érek vissza, de kedden és csütörtökön is vizsgázom. Utánna folytatom, de addig is kommenetelheted a leírtakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Mazda topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest