2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

iOS-támogatással bővül a Samsung Gear S2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Tizen-alapú okosóra két új árnyalatban lesz elérhető, az pedig egy sokak által várt újítás, hogy mostantól az Apple operációs rendszerével is barátkozik majd a Gear S2.

Októberben teszteltük a Samsung Gear S2-t, a kellemesen használható, tekerőgyűrűvel kezelhető, kerek előlapos okosóra elnyerte a tetszésünket, természetesen vannak hibái és az ára sem túl visszafogott, de kimondottan szerethető eszközt ismertünk meg benne. Ahogy az várható volt, a CES-en bemutatkozott két új Classic kiadás. Az egyik a lenti képen látható Platinum, a másik pedig a hölgyek szívét megnyerni kívánó Rose Gold. Ezek a kiadások nem csak egy-egy új árnyalatot takarnak, hanem valódi platina és 18 karátos rózsaarany borítja őket, ennek ismeretében nem nehéz kitalálni, hogy elég drágák lesznek ezek az órák.

 iOS-támogatással bővül a Samsung Gear S
[+]

A másik érdekesség, hogy az iOS-támogatás is úton van, tehát jó eséllyel nemsokára (pontos időpontot nem árultak el) az iPhone-felhasználókat is meghódíthatja a Gear S2, de az szinte biztos, hogy nem lesz minden funkció elérhető, ha almás eszközhöz kapcsolódik kütyü: többek között a Samsung Pay minden valószínűség szerint csak Samsungokkal működik majd együtt.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hird​e​t​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.