Praktikus frissítések a Samsung Gear Fit 2-höz

Hirdetés

November 23-án startolt a Samsung Gear Fit 2 szoftverfrissítése, amely igyekszik még kényelmesebbé és kézenfekvőbbé tenni a használatot, több aktivitáskövető funkció automatizálásával és kiterjesztésével. A Gear Fit 2 legfontosabb megkülönböztető jegye a kompakt kialakítás mellett elérhető széleskörű funkcionalitás, amit beépített GPS modul tesz teljessé. A készülék önmagában is alkalmas kültéri sporttevékenység monitorozására, ami nagyban hozzájárul a kényelmi faktor növeléséhez edzés közben. Magyarul, nem kell magunkkal cipelni a mobilkészüléket, hogy pontos infókat kapjunk a megtett útról, kilométerekről és tempóról.


[+]

A frissítés elsősorban a mozgás észlelését pontosítja, így már automatikusan regisztrálja az eszköz, hogy éppen csinálunk valamit, ami nem újdonság, az automatikus szüneteltetés viszont már igen. Ha megállásra kényszerülünk, az eszköz ideiglenesen felfüggeszti a mozgáskövetést arra az időre, amíg nem végzünk tényleges sporttevékenységet.


[+]

A mozgás fajtáinak listája is bővült, így már focizás, pingpongozás, kosárlabdázás, vagy akár táncolás közben sem kell az órát piszkálni, hogy figyeljen oda, éppen mit sportolunk. Ráadásul, ha több mint 10 percig végezzük a fentiek valamelyikét, a szoftver dinamikus mozgásként naplózza  a tevékenységet. A beltéri, ismétlésen alapuló gyakorlatokat immár szintén automatikusan érzékeli és strigulázza. A kívánt mennyiség megadása után nem csak számol helyettünk, de az ideális pihenőidőt is jelzi egy-egy sorozat között.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Gear Fit 2 - szerintem valami követ

    A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.

Hirdetés