uleFone Armor 3 - nehéztüzérség

Kellemes meglepetés volt az uleFone mindenálló monstruma. Nem csak papíron és levélnehezéknek jó, hanem tényleg. Így van értelme a 10300 mAh-s akkunak is.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az UleFone 3 és 3T (a különbségre lentebb kitérünk) már papíron is szimpatikus valami és kivételesen nem a levélnehezék kategóriában. A jelenleg szóba jöhető kínálatban minden potens eszközzel szemben van erősebb kártyája, leszámítva a CAT S61 hőkameráját és lézeres távolságmérőjét. Ezzel mondjuk elég nehéz vitatkozni, de csak akkor, ha valóban szükség van rá. A CAT háromszázezres csúcsmodelljének hardveres teljesítményét viszont lazán hozza. Harmadáron.


[+]

Ha különösebben nincs szükségünk a CAT S61 nagyon speciális, nagyon drága funkcióira, logikus választás lehet egy CAT S41, erre viszont több szempontból is rálicitál az UleFone Armor 3. Plusz jelentősen olcsóbb is. Az Evolveo StrongPhone G8 sem volt rossz konstrukció, árban nagyjából egy szinten mozognak, de az Armor 3 lényegesen többet kínál. Mármint mindkettőnél. Például 10300 mAh-s akkumulátort, a CAT S61-gyel megegyező hardveres teljesítményt, sztereó hangszórókat, korrekt multimédiás képességeket, PTT funkciót, meg nyilván teljes körű strapabíróságot.


[+]

A hatalmas, minőségi dizájnnal ellátott kartondobozba egy halom extra is fért, ami nem korlátozódik kizárólag a megszokott védőtok – kijelzővédő fólia párosra. Előbbi tök felesleges, nincs is, utóbbi viszont van. Egy ab start a kijelzőn, egy pedig tarcsiba. A készülék mellett található dobozkákból előkerül még egy akasztó, egy T2-es torx mini-csavarhúzó, Type-C – USB A (anya) adapter, egy Type-C – jack átalakító (igen, nincs hagyományos fülhallgató kimenet), egy Type-C – microUSB fordító és egy igen masszív, gumis biciklis tartó. Az 5/7/9V – 2A hálózati töltőfejhez piros Type-C kábelt csomagoltak, olyan Dash Charge stílusút. De ez csak 18 wattos PumpExpress+ 2.0 szabványú.


[+]

Ez eddig egyébként mind igaz az UleFone 3T-re is, a specifikáció és a kialakítás is tökéletesen megegyezik, a 3T viszont rendelkezik walkie-talkie funkcióval is, ami a tesztalanyunkból történetesen hiányzik. Az Armor 3T-t 1W/2W hardveres offline távbeszélő egységgel is felszerelték, így gyatra hálózati lefedettség mellett is 7-10 kilométeres távolságban (tengerszinten) kommunikál a 400-480 MHz-es frekvencián. Városban 3-5 kilométer a hatótáv, míg vertikálisan olyan 39 emeletet fog át egy épületen belül. Vezetés közben fél méter és 3 kilométer között lesz a hatósugár. Már, ha a 3T modellt választjuk, kínai webshopból egyébként 100 ezer forintos nettó áron.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés