Piacra került az uleFone Armor 6

Rögtön egy akcióval indít a kimondottan jó felszereltségű uleFone Armor 6. Kezdjünk az árral: 360 dollárt, azaz kicsit több mint 100 000 forintnak megfelelő kérnek a készülékért január 20-áig, és a szokásos tartozékokon kívül ajándékba jár hozzá egy vezeték nélküli töltő, illetve egy védőüveg, viszont számolni kell további adóterhekkel, amik szállításkor merülnek fel. A német Amazonon 450 eurós ár szerepel, ami már közelebb van a 150 000 forinthoz.


[+]

Ezért az összegért a felhasználó egyrészt kap egy strapabíró telefont: TPU és fém kombinációjú háza lehetővé teszi a -20 és +60 fok közötti használatot és a -40 és +80 fok közötti tárolást. A gyártó szerint ellenáll az 1,2 méteres magasságból történő leejtéseknek betonra, és ha véletlenül az nem sziklaszilárd, hanem friss, folyékony lenne, abban a cucc egy méter mélyre merülhet, és egy napig nem esik baja. Ilyenkor persze nem árthat onnan gyorsan kiszedni.


[+]

A MIL-STD-810G szabványokon átesett savas környezetben, erős napsugárzásban, alacsony légnyomáson és magas páratartalom mellett is, az IP69K szabványok szerint pedig nem csak por-és vízálló, de meleg vízsugár sem tesz benne kárt.


[+]

A strapabíró külső mellé korrekt specifikációt is kapunk, 6,2 hüvelykes, 1080 x 2246 pixeles IPS panel került rá némi szenzorszigettel és Corning Gorilla Glass 5 védelemmel. Hátulján ujjlenyomat-olvasót hord, rendszerchipje a MediaTek Helio P60, ami 6 GB RAM-ot és 128 GB-os, bővíthető belső tárolót kapott. Nem maradt el a B20-as LTE, a Dual SIM, az NFC, és a vezeték nélküli töltés, fizikai csatlakozóból pedig egy USB Type-C-t kapott.


[+]

Hátlapján külön UV-érzékelő található, ami figyelmezteti felhasználóját a leégésveszélyre. Akkumulátora 5000 mAh kapacitású, GPS-vevője GLONASS és BeiDou műholdakkal is dolgozik.. Beszerezni a nagyobb kínai webáruházakban (Banggood, Gearbest, Coolicool, Geekbuying, stb.) vagy az Amazonon lehet, fekete/szürke, illetve fekete/piros színekben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés