2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

MWC 2019: Egy igazi uleFone meg egy dummy

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A szenzorcseppes S11 készen állt az ismerkedésre, a kameralukas T5 viszont még nem, de legalább ügyes 3D utánzatot nyomtattak róla.

Hirdetés

Az uleFone rendületlenül dobja piacra készülékeit, igyekszik vékony pénztárcára árazni és odafigyel olyan apróságokra, mint mondjuk a B20-as LTE sáv. Standjuknál ismét összefutottunk Milesszal, aki egy kulcstartóval és autós mobiltartóval is megajándékozott bennünket, valamint prezentálta a jövőt, az uleFone olvasatában.

Az uleFone S11 a Mate 20 Pro mellett
Az uleFone S11 a Mate 20 Pro mellett [+]

Az S11 egyáltalán nem szégyelli, honnan merített formai inspirációt, és most nem az 5 megapixeles kameracseppre gondolunk, hanem a túloldalra. A tripla kamerarendszer elrendezése feltétlenül egy Huawei telefonra hajaz, a 8 + 2 + 2 megapixeles szenzorlista viszont feltétlenül nem, persze az S11 más árkategóriában versenyez. Jelzi ezt például régi ismerősünk, a négymagos MediaTek MT6580, az 1 GB RAM vagy a 16 GB-os tároló.


[+]

De a micro USB port is megemlíthető, vagy az a tény, hogy ezúttal se B20-as, se semmilyen LTE sávtámogatás nincs, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy az S11 csak 2G/3G kommunikációra képes. Viszont jókora teleppel rendelkezik, és a 3500 mAh-s akkumulátor vélhetőleg sokáig bírja majd a strapát, lévén mindössze 600 x 1280 pixeles kijelzőt kell meghajtania, 6,1"-es képátló mellett. Az árat és a pontos megjelenést még nem tudni, jól látszik mindenesetre, hogy a szenzorcseppes forma a belépőszint tetejére is eljutott, és az Android 9 Pie főverzió sem hiányzik.

Ilyen lesz az uleFone T5, de ez még nem az
Ilyen lesz az uleFone T5, de ez még nem az [+]

Jóval kevesebbet sikerült megtudni az uleFone hónapok múlva elkészülő csúcskészülékéről, a T5-ről, de azért elhoztak egy dummyt, azaz utánzatot, hogy legalább a formájában gyönyörködni lehessen. A kameralukas megoldás nagyon trendi manapság, akárcsak a 48 megapixeles szenzor a hátlapon AI funkciókkal, amihez két másik szenzor tartozik, egyelőre ismeretlen funkciókkal.


Ez a kameraelrendezés is emlékeztet valamire [+]

Ezen a jószágon már ujjlenyomat-olvasó is lesz, és az Androidból itt is a tortás variáció jelenti majd a szoftveres alapot. A részletesebb specifikációra viszont még várni kell, de remélhetőleg ez a modell elkészül, szemben a tavaly egyébként elég sok figyelmet keltő uleFone T2 Próval, ami akkor eléggé menő volt minimális kávájával, aztán mégsem lett belőle semmi.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.