Hirdetés

299 dolláron nyit az IP69K minősítésű uleFone strapamobil

Jó pár strapatelefon van már az uleFone háta mögött, és kétségtelenül a kínai gyártót illeti az elsőség a noccsal megáldott ilyen készülékek között. Az Armor 5-tel szemben az Ulefone Armor 3T szenzorszigetet ugyan nem kapott, 10300 mAh-s telepe azonban hatalmas, és MIL-STD-810G, illetve IP68-as minősítései mellett az IP69K teszteknek is megfelel, azaz magas nyomású vízsugár sem tud kárt tenni benne (100 bar / 1450 psi a termékoldal szerint), és akár 80 fokos vízzel is érintkezhet.

A por- és vízálló telefon 1,2 méterről probléma nélkül leejthető, 5,7"-es FHD+ paneljét pedig Gorilla Glass 5 üveg védi (1080 x 2160 pixel). Az Armor 3T -40 és 80 Celsius-fok között használható, vélhetőleg töltésenként jó sokáig, a méretes telep etetéséről pedig 18 wattos gyorstöltő gondoskodik. Az akkumulátor egyébként akkora, hogy az Armor 3T bármikor kész megosztani másokkal energiatartalékait, és ehhez megfelelő kábelt is mellékeltek.


[+]

A két SIM-et befogadó készülék támogatja a globális LTE frekvenciákat, az errefelé esszenciális B20-at is beleértve. Persze, aki sarkköri vagy óceánjáró túrára indul, könnyedén elveszítheti a mobilhálózati jelet. Itt jön képbe a 400-470 MHz-es frekvenciákon működő walkie-talkie funkció (4,2 V, 1-2 W), amely tengerszinten 7-10 km-es hatótávolsággal bír, irodaépületben 1-39 emelet magasságig továbbítja a jelet, városi környezetben 1-5 kilométer között, vezetés közben pedig 0,5-3 km-en belül.


[+]

A nyolcmagos Helio P23-at már korábban megemlítettük, a 4 GB RAM és a 64 GB-os tároló kíséretében. MicroSD kártyából akár 256 GB-osat is be lehet helyezni. A 21 megapixeles hátlapi kamera friss információja az IMX230-as Sony szenzor, f/1,8-as rekeszértékű optikával és PD-autofókusszal. Az előlapi modul 13 megapixeles. Az Android 8.1-en futó rendszer egy sor hasznos mérőalkalmazást kínál, a biometrikus védelmet pedig arcalapú megoldás biztosítja elöl, illetve az ujjlenyomatos jobb oldalon.


[+]

A 164,8 x 79,2 x 18,15 milliméteres ketyere 161 grammot nyom és fekete, illetve narancsszínben lesz elérhető, méghozzá dupla előlapi hangszóróval, októbertől, a későbbi bolti áron 429 dollárért (119 ezer forint), az Indiegogón jelenleg is futó kampány keretében viszont csak 299 dollárért (83 ezer forint). Ez 30%-os engedményt jelent.


[+]

Ha minden igaz, a csomagolás tartalmazni fog egy erősítő antennát, egy karra és kerékpárra rögzítő szerkezetet, a töltőt és a Type-C kábel mellett egy OTG és egy USB-C - microUSB átalakítót, egy fóliát, egy 3,5 mm-es konvertert, egy csavarhúzót, egy csuklópántot (köszönjük a megfejtést fórumozónknak) és persze a leírásokat. További részletek itt.

Azóta történt

Előzmények

  • Mindent kibír az uleFone Armor 3T

    A továbbfejlesztett strapamobil offline távbeszélőként is funkcionál, miközben minden környezeti hatásnak ellenáll.

  • uleFone X - te mit parodizálsz?

    Lehet, hogy a főhajtás volt a cél, ám az óriásbevágást kínáló uleFone X inkább az iPhone X klónozás kifigurázása, avagy útmutató, hogyan ne másoljunk.

  • uleFone Armor X - betonbunker

    A középkategóriában kínál strapabíró képességeket az uleFone 18:9 arányú panellel szerelt phabletje, ám a hardver és a kamera nem nő fel az összeszerelés színvonalához.

  • MWC 2018: A középkategóriába is betüremkedik az uleFone

    Az uleFone S és X tulajdonképpen egy készülék kétféle hardverrel, és bár nem néz ki olyan jól, mint a T2 Pro, az iPhone X-et ügyesen lekoppintotta. Nem mintha ez erény volna.

Hirdetés