Mindent kibír az uleFone Armor 3T

Az uleFone Armor 3T jelenleg az Indiegogon várja azok támogatását, akik extrém, mindenálló készülékre vágynak. Azon kívül, hogy az Armor 3T IP68/69K szabvány szerint magas nyomású víz és extrém hőhatással szemben is ellenálló, a gyártó még az ütés-, por- és vízállóságot emeli ki. A készüléket 1W/2W hardveres offline távbeszélő egységgel is felszerelték, hogy a szegényes hálózati lefedettség se legyen akadály a kommunikációban.


[+]

Az intercom modul 400 és 470 MHz között üzemel, lényegében walkie-talkie-vá alakítva az egyébként Android 8.1-et futtató okostelefont, ami természetesen MIL-STD 810G hitelesítéssel is rendelkezik, azon belül az ütésállóságra vonatkozó megmérettetésen ment át. A specifikáció még viszonylag hiányos, de a lényeget azért közölte a gyártó. A rendszer MediaTek Helio P23-as szettre épül 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel.


[+]

Az akkumulátorkapacitást nem aprózták el, a készülékbe egy 10300 mAh-s telep került, van NFC, ujjlenyomat-olvasó, arc alapú feloldás és teljes nemzetközi hálózati támogatás, így a B20-as LTE sávon is él a 4G. Multimédiában is erős lehet a készülék: a hátlapra egy 21 megapixeles Sony szenzor került, míg szelfizni vagy videotelefonálni 13 megapixeles felbontásban lehet az előlapi egységgel.

A kijelzőtechnológiát, felbontást és képátlót egyelőre nem közölték, de az Indiegogo oldalán itt lehet feliratkozni az uleFone Armor 3T-re, ahol 30% kedvezmény jár azoknak, akik már most beállnak a virtuális sorba.

Azóta történt

Előzmények

  • uleFone Armor X - betonbunker

    A középkategóriában kínál strapabíró képességeket az uleFone 18:9 arányú panellel szerelt phabletje, ám a hardver és a kamera nem nő fel az összeszerelés színvonalához.

Hirdetés