Hamarosan indul az óriásakkumulátoros uleFone előrendelése

A Power 6 a világ első Helio P35-tel szerelt, nagy telepes, kameracseppes okostelefonjának vallja magát, és akkumulátora tényleg nem apró.

Sokan úgy tartják: 5" felett legyen egy telefonban legalább 3000 mAh-s, 6" felett pedig 4000 mAh-s telep. A matekot az uleFone ehhez képest leegyszerűsítette: fogta a Power 6 6,3"-es képátlóját, megszorozta ezerrel és hozzácsapott egy kis aprópénzt, így 6350 mAh-nál állt meg szemre egyébként elég mutatós masinájának akkumulátora.


[+]

A Power 6-ot a kitartásra tervezték: 12 nm-en gyártott Helio P35 SoC-je (8 x 2,3 GHz Cortex-A53 + PowerVR GE9820) nem fog teljesítményteszteket újradefiniálni, viszont kellően takarékosnak ígérkezik, a 4 GB RAM és a 64 GB-os tároló pedig bőségesnek.


[+]

Az Android 9 Pie 1080 x 2340 pixeles képernyőn jelenik majd meg, amibe apró, ámde 16 megapixeles szelfikamera zavar csak bele. Méretesebb káva csak alul van, de az se túl széles.


[+]

A hátlapon 16 + 2 megapixeles kameraduó várja a fényt, LED villanóval megtámogatva. Kicsit lejjebb ujjlenyomat-olvasó pillantható meg, a szemtől elzárva pedig NFC tesz jó szolgálatot. A Bluetooth 5.0-, navigáláshoz a GPS, a GLONASS, a BeiDou és a Galileo műholdak vethetők be.

A minden hazai LTE sátvot támogató, dual SIM-es telefon 64 óra beszélgetést, négy nap normál használatot és 75 napos készenlétet ígér, a töltés az 5V/3A-es adapterrel pedig kellően fügének ígérkezik. Akinek a Power 6 megtetszett, a június 17-én induló előrendelési akcióban 160 dollárért helyezheti kosárba, további részletek itt.

Azóta történt

  • Ulefone Power 6 - nem beszélni jól magyar

    Régen futottunk bele olyan készülékbe, ami ennyire nem tud magyarul. Kitartó, persze, hatezres akksival ez el is várható, de minden más nagyon Zs-kategóriás. És jack csatlakozó sincs. Nem fért el, vagy mi?

Előzmények

  • Erősödött az UleFone Armor 6

    Az UleFone Armor 6E komolyabb lapkakészletet kapott a már ismert, extrém strapabíró házba.

  • uleFone Armor 3 - nehéztüzérség

    Kellemes meglepetés volt az uleFone mindenálló monstruma. Nem csak papíron és levélnehezéknek jó, hanem tényleg. Így van értelme a 10300 mAh-s akkunak is.

  • uleFone X - te mit parodizálsz?

    Lehet, hogy a főhajtás volt a cél, ám az óriásbevágást kínáló uleFone X inkább az iPhone X klónozás kifigurázása, avagy útmutató, hogyan ne másoljunk.

Hirdetés