Hirdetés

Meggyötörték a minden álló uleFone-t

Meglehetősen érdekes strapamobilt dob piacra az uleFone: az Armor 3T gigászi, 10300 mAh-s telepet és a megszokott, IP68-as minősítés mellett IP69K teszteket is teljesített, így magas víznyomásnak is ellenáll, akár 80 fokos folyadék esetében (100 bar / 1450 psi a termékoldal szerint).

Persze az ütésállóságot nem ez, hanem a nem részletezett MIL-STD-810G tesztek némelyikének teljesítése garantálja, és a gyártó a fenti videóban demonstrálja, hogy akár többszörösen is el lehet gázolni az 5,7"-es FHD+ panellel szerelt ketyerét egy négykerekűvel, és annak kijelzője, szerkezete és komponensei sértetlenül megússzák.

Nem csak mobilhálózati lefedettség mellett lehet az Armor 3T-vel beszélgetni, a walkie-talkie funkció közvetlen kapcsolatot hozhat 400-470 MHz-es frekvenciákon, tengerszinten akár 7-10, városban 1-5, vezetés közben pedig 0,5-3 km-es távolságon belül, míg 1-39 emeleten keresztül lehet másik walkie-talkie-s eszközzel kommunikálni, amihez szintén érkezett kedvcsináló videó.


[+]

A hatalmas akkumulátor hosszas beszélgetést ígér mobilhálózaton vagy közvetlen kapcsolat esetében is, a nyolcmagos Helio P23 pedig kellő mennyiségű lóerőt. Az Armor 3T további részleteiről itt írtunk, és az alábbi, kék szövegre kattintva érhető el a strapatelefon Indiegogo kampánya, előjegyzési akcióval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés