uleFone Armor 3 - nehéztüzérség

Kellemes meglepetés volt az uleFone mindenálló monstruma. Nem csak papíron és levélnehezéknek jó, hanem tényleg. Így van értelme a 10300 mAh-s akkunak is.

Bevezető, tartozékok

Az UleFone 3 és 3T (a különbségre lentebb kitérünk) már papíron is szimpatikus valami és kivételesen nem a levélnehezék kategóriában. A jelenleg szóba jöhető kínálatban minden potens eszközzel szemben van erősebb kártyája, leszámítva a CAT S61 hőkameráját és lézeres távolságmérőjét. Ezzel mondjuk elég nehéz vitatkozni, de csak akkor, ha valóban szükség van rá. A CAT háromszázezres csúcsmodelljének hardveres teljesítményét viszont lazán hozza. Harmadáron.


[+]

Ha különösebben nincs szükségünk a CAT S61 nagyon speciális, nagyon drága funkcióira, logikus választás lehet egy CAT S41, erre viszont több szempontból is rálicitál az UleFone Armor 3. Plusz jelentősen olcsóbb is. Az Evolveo StrongPhone G8 sem volt rossz konstrukció, árban nagyjából egy szinten mozognak, de az Armor 3 lényegesen többet kínál. Mármint mindkettőnél. Például 10300 mAh-s akkumulátort, a CAT S61-gyel megegyező hardveres teljesítményt, sztereó hangszórókat, korrekt multimédiás képességeket, PTT funkciót, meg nyilván teljes körű strapabíróságot.


[+]

A hatalmas, minőségi dizájnnal ellátott kartondobozba egy halom extra is fért, ami nem korlátozódik kizárólag a megszokott védőtok – kijelzővédő fólia párosra. Előbbi tök felesleges, nincs is, utóbbi viszont van. Egy ab start a kijelzőn, egy pedig tarcsiba. A készülék mellett található dobozkákból előkerül még egy akasztó, egy T2-es torx mini-csavarhúzó, Type-C – USB A (anya) adapter, egy Type-C – jack átalakító (igen, nincs hagyományos fülhallgató kimenet), egy Type-C – microUSB fordító és egy igen masszív, gumis biciklis tartó. Az 5/7/9V – 2A hálózati töltőfejhez piros Type-C kábelt csomagoltak, olyan Dash Charge stílusút. De ez csak 18 wattos PumpExpress+ 2.0 szabványú.


[+]

Ez eddig egyébként mind igaz az UleFone 3T-re is, a specifikáció és a kialakítás is tökéletesen megegyezik, a 3T viszont rendelkezik walkie-talkie funkcióval is, ami a tesztalanyunkból történetesen hiányzik. Az Armor 3T-t 1W/2W hardveres offline távbeszélő egységgel is felszerelték, így gyatra hálózati lefedettség mellett is 7-10 kilométeres távolságban (tengerszinten) kommunikál a 400-480 MHz-es frekvencián. Városban 3-5 kilométer a hatótáv, míg vertikálisan olyan 39 emeletet fog át egy épületen belül. Vezetés közben fél méter és 3 kilométer között lesz a hatósugár. Már, ha a 3T modellt választjuk, kínai webshopból egyébként 100 ezer forintos nettó áron.

Kialakítás, megjelenítő, védelem

Az UleFone Armor 3 minden létező védelemmel ellátott, plusz önvédelmi eszköznek is alkalmas. A MLT-STD 810G szabványú ütésállóságnak köszönhetően nem csak leejteni szabad teljes lelki nyugalommal, de végszükség esetén hozzá is vághatjuk valakihez. A 364 grammos, 164,8 x 79,2 x 18,15 milliméteres monstrum kellően rontja a kellemetlenkedők közérzetét. Ezek a dimenziók a 10300 mAh-s telep és a mindenállóság fényében teljesen elfogadhatók, az egykezes használat viszont teljesen kizárt. Mert nehéz, nagyon vastag és széles. De legalább jól rá lehet fogni a letört éleknek köszönhetően.


[+]

Az MLT-STD 810G hitelesítésen kívül IP68-as és magas nyomású vízsugárral szembeni ellenálóságot igazoló IP69K besorolást is kapott. A termékoldal szerint a készülék kibír 1 méter mélyen huszonnégy órát betonban. Hiánypótló képesség, sok sikert az onnan való kibányászáshoz. A lényeg viszont nyilván az, hogy az eszköz fel lett készítve a mostoha körülményekre, amit a brutálisan masszív, műanyag ház ránézésre is előrevetít. Csatlakozónyílások sehol nincsenek, jack például egyáltalán nincs, az egyetlen gumileffentyű a Type-C portot takarja az alsó élen jobbra. Középre egy narancs színű fűzőszem került, igény szerint oda kell tenni a mellékelt hordozópántot. Vagy a felső ugyanilyenbe.


[+]

A burkolat és a szigetelés ugyan vastag, a csatlakozó viszont normál mélységbe került, nem szükséges speciálisan kialakított kábel a töltéshez, vagy a fülhallgató kimenet adapterének. Bármilyen hagyományos kábel, vagy átalakító használható. A felső élen középre szintén egy narancs fűzőlyuk került, mellette pedig egy csavartakaró-szerű izét eltávolítva lehet szabaddá tenni az antennacsatlakozót. Ennek az intercom modullal szerelt Armor 3T-nél van jelentősége.


[+]

Az élekre csavarokkal rögzített fém betétek kerültek, azokra pedig bal oldalon, elérhetetlen magasságokba, de cserébe recés felületű, jól kitapintható hangerőszabályzók és a PTT dedikált gyorsindító, ami megfelelő applikációval a Push-to-Talk funkciót szedi elő; jobb oldalon pedig, szintén irtó magasan a bekapcsológomb ücsörög, ami annyiban nem tragikus, hogy a készüléket nyilván az alatta lévő, tökéletesen pozicionált ujjlenyomat-olvasóval fogjuk zargatni.


[+]

Vagyis csak szeretnénk, mert ez annyira nem működik jól, konkrétan inkább rosszul, de legalábbis esetlegesen. Kesztyűben meg ugye teljesen esélytelen. De vannak jó pillanatai, plusz egy csomó dolgot lehet még vele csinálni. Például bejövő hívást fogadni, fotót vagy videót készíteni, hosszú érintésre képernyőfelvételt is lehet, kiválthatja a virtuális vissza navigációs gombot, illetve lapozhatunk oda-vissza a főképernyők között. Ezek mind hibátlanul kivitelezhetőek, csak a biometrikus azonosítás suta.


[+]

A 2D arcazonosítás viszont kitűnően működik, inkább ezt érdemes használni, de mindenképpen ébreszteni kell hozzá a kijelzőt, amit a bekapcsológombbal tehetünk meg. Ez viszont nyilván megy kesztyűben is, csak engedélyezni kell, hogy az arcazonosítás aktiválódjon, amint felvillan a kijelző. Sötétben sincs gond a módszerrel, a kijelző hajlandó fényforrásként szolgálni az azonosításhoz. Éjszaka nem kellemes, de működik. Lényegesen jobban, mint az ujjlenyomat-olvasó.

Kijelzõ-teszt
Mérés UleFone Armor 3 Evolveo StrongPhone G8 UleFone Armor X CAT S61
Képátló 5,7 hüvelyk 5,2 hüvelyk 5,5 hüvelyk 5,2 hüvelyk
Felbontás 1080 x 2160 720 x 1280 720 x 1440 1080 x 1920
Technológia IPS LCD IPS LCD IPS LCD IPS LCD
Fehér fényerõ (max.) 307 nit 496 nit 562 nit 556 / 704 nit
Fehér fényerõ (min.) 10,4 nit 18,6 nit 25,5 nit 29,5 nit
Fekete fényerõ 0,22 nit 0,29 nit 0,30 nit 0,51 nit
Kontrasztarány 1396:1 1714:1 1874:1 1380:1
Színhõmérséklet 7966 K 12133 K 8008 K 7186 K

Hogyan mérjük a kijelzõt?


[+]

Az előlapon 18:9-es képarányú, FHD+ felbontású IPS panel került a Gorilla Glass 5 védőüveg alá, kávák viszont a műfaji sajátosságokból adódóan azért bőven maradtak. Így viszont a sztereó előlapi hangszórópár is kényelmesen elfért, illetve a kijelző fölött a 8 megapixeles szelfikamera, a fény- és közelségérzékelő szenzorok, illetve az RGB értesítő LED. A panel fényereje nem kiemelkedő, számszerűleg tulajdonképpen csak elégséges, a januári havas napsütésben viszont nem volt gond a kültéri láthatósággal. A kontraszt kifejezetten erős, tükröződés alig adódik, a betekintési szögek pedig tágasak.


[+]

A csavarokkal rögzített, középen karbonmintázatú hátlap is mozgalmas. Van rajta négy piktogram, az első az NFC, ez oké, a másodikon vízcseppek láthatóak, ami még mindig megüti az átlagos asszociációs képességek szintjét, a harmadik már igényel némi kreativitást: szerintem porszemek, a negyedik pedig az ütésállóságra utalhat. A felső harmadban lévő kamera viszont egyértelmű, ahogy a kéttónusú LED segédfény is. Egyébként 21 megapixeles, Sony gyártmány. A SIM kártyákat (két nanoSIM) és a microSD kártyát a hátlapra csavarozott, uleFone feliratú fém panel mögé pakolhatjuk, ennek abszolválásához kaptuk a csavarhúzót, ami kizárólag ezekhez a csavarokhoz optimális. A többit nem szabad piszkálni.</

Hardver, szoftver

A hardvert nem szokták túldimenzionálni ebben a műfajban. A gyászos tapasztalatok alapján egy korszerű, kulturált teljesítményű szettől általában már elájulunk. Kivéve, ha azt egy háromkilós CAT-ba szerelik. Alapvetően persze nem tisztességes összehasonlítani egy hőkamerás, lézeres távolságmérővel felszerelt holmit egy akármilyen másikkal, ami ezekkel nem rendelkezik, de a teljesítmény és a rendszer felhasználói élménye szempontjából az Armor semmivel sincs lemaradva az S61-hez képest. A MediaTek Helio P23 pont ugyanazt tudja, mint a Snapdragon 630, 4 GB operatív memória pedig pont kielégítő.

Teljesítmény-teszt (a táblázat szétnyitható)
Benchmark uleFone Armor 3 UleFone Armor X CAT S61 Evolveo StrongPhone G8
Rendszerchip MediaTek Helio P23 MediaTek MT6739 Snapdragon 630 MediaTek Helio P10
AnTuTu Bench. 7.x 94474 pont 47381 pont 90125 port 52622 pont
Geekbench 4.x (single/multi) 916 / 4216 pont 669 / 1861 pont 884 / 4205 pont 592 / 2509 pont
GFXBench Manhattan onscreen 11 fps 5,1 fps 14 fps 11 fps
GFXBench Manhattan offscreen 1080p 11 fps 2,7 fps 14 fps 5,3 fps
AndroBench Sequential Read 283,74 MB/s 255,79 MB/s 279,60 MB/s 256,77 MB/s
AndroBench Sequential Write 210,82 MB/s 91,63 MB/s 213,21 MB/s 127,83 MB/s
AndroBench Random Read 54,98 MB/s 14,74 MB/s 45,28 MB/s 35,98 MB/s
AndroBench Random Write 17,40 MB/s 10,05 MB/s 15,13 MB/s 11,05 MB/s


[+]

A négy darab 2,3 GHz-es Cortex-A53 mag mellett egy további, 1,6 GHz-es, négymagos klaszter dolgozik. A maximális órajel egymagos feladatvégzés esetén amúgy 2,5 GHz, a kétmagos Mali-G71 IGP pedig grafikusan is nagyjából hozza az Adreno 508 szintjét. MIndehhez az optimalizáció is kiválóan sikerült, a rendszer stabil, hatékonyan és fennakadások nélkül üzemel, bár a 64 GB-os belső tárhely csak átlagos sebességű. De bővíthető. Akár alkalmazásokat is telepíthetünk rá, ha nem kizárólag tárolóként határozzuk meg.


[+]

A szoftver viszonylag friss, a 8.1-es, módosítatlan Androidhoz viszont még mindig júliusi biztonsági csomag jár, ami nem annyira meggyőző. A rendszerben semmi különösebb extra nincs, nem nyúltak a gyári felületekhez sem, mindössze egy Toolboxot kapunk, amiben van egy rakás hasznos eszköz, jobbára félrefordítva. Az impulzusmérő például pulzusmérő, ami a hátlapi kamerát használja szenzorként. Ezt leszámítva mindent a Google szolgáltat, PTT appról is magunknak kell gondoskodni.


[+]

Kényelmi megoldásból látszólag mindössze a kamera gyorsindítása jutott, plusz a már említett, biometrikus szenzorhoz kapcsolódó funkciók, mint a vissza gomb kiváltása, vagy a hívásfogadás. A Segítő menüpontban viszont vannak még lehetőségek, csak kicsit koncentrálni kell, mire gondolt a költő. A csend legyen és a navigációs sáv még rendben van, a Három ujj ellenőrizni már nem ilyen egyértelmű, de képernyőfelvételt lehet csinálni vele vagy az alkalmazásváltót előszedni, ha vízszintesen mozgatjuk az ujjainkat. Az értesítési LED működése is itt konfigurálható szín és aktivitás szerint.


[+]

A Google szoftvercsomagja az alkalmazásmenüben gyülekezik, ezt a főképernyőt felfelé simítva szedhetjük elő, lefelé mozdulatra pedig az értesítési sáv és a gyorskapcsolópanel gördül le, de ehhez a képernyő tetejéig kell nyújtózni. A főképernyőktől jobbra a Google Asszisztens érhető el. A rendszerben való navigáció gördülékeny és folyamatos, a felület módosítatlan Android, Gboard billentyűzettel, gyári alkalmazáskínálattal, semmi extra. Fennakadással vagy anomáliákkal nem találkoztunk.

Multimédia

A korrekt teljesítmény után a következő jó hír, hogy a multimédiás képességek is rendben vannak. A hátlapon egy PDAF autofókusszal felszerelt, kéttónusú LED villanóval támogatott, f/1,8 rekeszértékű, 21 megapixeles Sony IMX230-as szenzor dolgozik, szögegyszerű szoftverrel. Nincs professzionális mód, beállítási lehetőség is alig, a rendszer pedig nem támogatja a camera2 api-t, úgyhogy azzal kell beérni, amit az UleFone beletett. Az előlapi kamera 8 megapixeles, a képek viszont alapbeállítások mellett 13 megapixeles interpolált képeket készít, ezt érdemes visszaállítani natív felbontásra.


[+]

A kezelőfelület tényleg nagyon egyszerű, a szoftver pedig fapados. Még szépítő funkció sincs benne. Az élőképen a vakut és a HDR-t tudjuk macerálni, a beállítások között pedig sematikusan a fehéregyensúlyt, az érzékenységet 100-1600 tartományban; a fényerő, a kontraszt, a telítettség, a színezet és az élesség pedig alacsony, magas vagy közepes lehet. Ha engedélyezzük a képstabilizátort, akkor az érzékenységhez nem nyúlhatunk. Képmódokból csak normál fotó és panoráma áll rendelkezésre.


[+]

A képminőség nem is rossz, a vonalélesség egészen határozott, lencsetorzítás nem jellemző, kromatikus aberráció csak nagyon enyhén és ritkán. A fehéregyensúly még havazás közben is stabil, a színek valószerűek, képzaj viszont van a sötétebb területeken, cserébe részletek és textúrák is. Az algoritmus kicsit alulexponál, a HDR viszont inkább felül és a részletgazdagságnak sem tesz jót, így érdemes megfontolni a használatot. Főleg úgy, hogy a dinamika alapból nem rossz. Este nyilván gyengébb, erősebb a zajmentesítés, de alapvetően még mindig elfogadható képeket eredményez, és nem olyanokat, mintha akvarellel készítettük volna őket.

Mozgóképet rögzíteni 1080p 30 fps minőségben lehet, a fehéregyensúlyt és a képminőséget itt is babrálhatjuk, valamint választhatunk mp4 vagy 3gp formátum között. A stabilizálás nagyon hiányzik, a képminőség viszont nem rossz, a dinamika és a fehéregyensúly elég kényelmetlen körülmények között is rendben volt, a fókusz viszont lomha. A gyári videolejátszó is fapados, az Xvid és DivX formátumokat nem szereti, az AC3 hangot, hangsávokat és feliratokat nem kezeli és kiasablakos megjelenítés sincs, a H265-ös kódolással viszont nincs problémája; a 2K simán, hosszabb 4K tartalom viszont néha kissé döcögősen, de megy. Egy rendes lejátszót mindenképpen érdemes letölteni.

A zenelejátszót szintén a Google biztosítja, a megszokott funkciókkal, hangszínszabályzóval. Az előlapi sztereó hangszórók annyira nem szólnak komolyan, de nem is kifejezetten rosszak, torzítás és kellemetlen magasak nincsenek. De mélyek sem nagyon. Viszont a hangerő lényegesen szerényebb zenelejátszáskor, mint az értesítések vagy csengőhangok esetén. Filmezéskor viszont nagyon jót tesz a hangzásnak a sztereó. Fülhallgató ugye nem jár, csak egy Type-C – jack adapter. Őszintén szólva, kissé kényelmetlen ilyen mütyürkéket magunkkal cipelni. Nem mintha nehéz lenne, de elhagyni sem az. Az FM-rádióhoz mindenképpen kell egy füles, lehetőleg Type-C-s, mert a mellékelt adapter nem működik. Más készülékkel sem, úgyhogy ezzel nem biztos, hogy érdemes számolni. De lehet, hogy csak mi átalakítónk volt selejt. Másik adapterrel sikerült előkeríteni a rádiót RDS információkkal. Egyébként van benne dedikált erősítő. Érdemes jobbfajta adapterrel és fülhallgatóval próbálkozni.

Adatkommunikáció, üzemidő, összegzés

Az adatkommunikáció is tisztességes, lényegében csak egy infra hiányzik a teljességhez, meg persze a legfrissebb szabványok, de a lapkakészletnek megfelelő verziószámmal minden elérhető. A B20-as LTE sávon is üzemelő adatkapcsolat Cat.7-es 300 Mbps elméleti maximummal, ami mindkét nanoSIM-el elérhető, amelyek mellett még egy adaptive storage-ként is formázható microSD-nek is jutott hely. A kétsávos, 802.11a/bg/n szabványon kapcsolódó WiFi Direct, Display és HotSpot funkciókkal is bír, a Bluetooth viszont csak 4.0-s verziószámú A2DP protokollal.


[+]

Van NFC, a Type-C USB port MTP és OTG képes, amihez jár is adapter. Ez, a jack átalakítóval ellentétben működik is, csak elég feszes a csatlakozó, kicsit erőltetni kell. A hangminőség abszolút rendben van, bár mindkét fél kissé digitálisan hangzik, legalább nagyon hangos és tiszta. A beszédmikrofon pedig az előlapon bujkál, így a készülék nagy méretei sem okoznak fennakadást, illetve ráfogni sem igazán lehetséges. Navigálni az asszisztált GPS mellett a GLONASS műholdjainak adatai alapján lehet, amihez van iránytű is. Szenzorosan fény- és közelségérzékelő, gyorsulásmérő, tájoló, giroszkóp, nyomásérzékelő, illetve hang- és mágneses szenzor áll rendelkezésre.

Az akkumulátor hatalmas. Egészen pontosan 10300 mAh, amit nagyjából lehetetlenség lemeríteni. WiFi alatt 150 nites fényerő mellett közel 33 óra offline mozizás fér bele, böngészni pedig 40 órát lehet. A termékoldal szerint intenzív használattal is négy napot lehet kihozni az eszközből, de power bankként is funkcionál, így más készülékeket is feltölthetünk. Nekem konkrétan ekkora a retikül-kompatibilis power bankom. A gyorstöltés a MediaTek 18 wattos PumpExpress+ 2.0 szabványnak megfelelő, fogalmunk nincs mennyi idő teljesen feltölteni a hatalmas akksit, lévén lemeríteni sem tudtuk; az akkumulátorkímélő módra nem volt szükség.

Értékelés: uleFone Armor 3
Külső
Ergonómia 7 pont
Anyaghasználat 9 pont
Összeszerelés minősége 10 pont
Kijelző mérete, minősége 8 pont
Belső
Kezelhetőség 8 pont
Sebesség 7 pont
Szoftver rugalmassága, bővíthetősége 8 pont
Felhasználói felület élménye 8 pont
Alapfunkciók
Hangminőség, vételi stabilitás 8 pont
PIM funkciók 10 pont
Adatkommunikációs képességek 8 pont
Multimédia
Vizuális 7 pont
Audio 6 pont
Egyebek
Üzemidő 10 pont
Ár/érték aránya 9 pont
Hogyan értékelünk?

Az UleFone Armor 3 nagyon rendesen össze lett rakva. A kialakítás tökéletesen megfelel a felhasználási területnek, rendelkezik minden olyan hitelesítéssel, aminek általában kérdés nélkül elhisszük, hogy a készülék tényleg mindent kibír, amit ebben a kategóriában illik. A monstre eszköz fogása és kezelhetősége ezzel együtt optimális, nagyon nehéz ugyan, de ez valószínűleg nem jelent akkora gondot a célcsoportnak, mintha mondjuk lemerülne terepen a nap közepén. A megjelenítés minősége azzal együtt is rendben van, hogy a panel fényereje nem éppen kiemelkedő, a béna ujjlenyomat-olvasót pedig helyettesítheti a kiválóan működő arc alapú feloldás. A hardver korszerű és számszakilag is kielégítő teljesítményű, a felhasználói élmény pedig kifogástalan, néhány magyartalan fordítást és itt-ott hiányos lokalizálást leszámítva. Az Android mondjuk friss, a biztonsági csomag nem, ez kissé aggasztó, a módosítatlan felület viszont kellemes. Az üzemidő egyértelműen meggyőző, az adatkapcsolati képességek az infrát leszámítva teljeskörűek, a kamera meglepő módon nem csak a kategóriában egészen jó, a sztereó hangszórók pedig a holtakat is felverik. És nem azért mert annyira rosszul szólnak. Jack csatlakozó nincs, a tartozékkínálat viszont bőséges, kár, hogy pont a jack adapter nem működik, de ez lehet egyedi eset is. Az UleFone Armor 3 100 ezer forint körüli összegért kifejezetten ajánlott, az egyetlen kifogásunk a hazai szervizháttér hiánya, de ezzel együtt is nagyon tetszett.

uleFone Armor 3

AliceWake

A tesztkészülék az uleFone jóvoltából jutott el hozzánk. Vásárláshoz, kérem, kattintson ide

Specifikáció

uleFone Armor 3
uleFone Armor 3 Általános
Technológia GSM/UMTS/LTE
Méret 164 x 79,2 x 18,15 milliméter
Tömeg 364,9 gramm
Színvariációk fekete-sötétszürke, fekete-narancs
SIM-foglalat 2 x nanoSIM
Kijelző
Kijelző átlója 5,7 hüvelyk
Kijelző felbontása 1080 x 2160 pixel (293 ppi)
Kijelző típusa IPS kapacitív érintőkijelző
Színárnyalatok száma 16 millió
Hardver
SoC típusa MediaTek Helio P23
Processzor típusa 4x 2,5 GHz Cortex-A53 + 4x 1,65 GHz Cortex-A53
Processzor csíkszélessége 16 nm
Processzor utasításkészlete ARMv8
Grafikus chip Mali-G71 MP2
RAM mérete 4 GB
Memória
Telefonkönyv kapacitása dinamikus
SMS memória dinamikus
Belső tárhely 64 GB
Memória bővíthetősége microSD (maximum 256 GB)
Adatátvitel
Frekvenciasávok GSM 850/900/1800/1900 MHz
UMTS 900/2100 MHz
LTE 800/900/1800/2100/2600 MHz
GPRS / EDGE van / van
UMTS / HSDPA / HSUPA / LTE van / 21 Mbps / 5,76 Mbps / 300 Mbps
IrDA / Bluetooth nincs / 4.0 (A2DP, LE)
WiFi 802.11a/b/g/n, dual band, Direct, HotSpot
USB Type-C USB 2.0 (MTP)
Push-to-talk / RSS nincs / van
GPS vevő van (GPS, Glonass)
NFC van
Alapfunkciók
Profilok néma/rezgés
Vibra funkció van
Kihangosítás van
Hangtárcsázás / hangvezérlés van / van
Hangrögzítés van
Ébresztés van
Prediktív szövegbevitel van
Szoftverek
Platform Android 8.1 (Oreo)
WAP / HTML böngésző nincs / van
E-mail kliens van
Játékok telepíthetők
Valutakonverter telepíthető
Extra szoftverek Google szoftvercsomag, Toolbox
Multimédia
Fő kamera 21 MP Sony IMX230, f/1,8, PDAF, dual LED
Másodlagos kamera 8 megapixel, fixfókusz
Videófelvétel 1080p @ 30 FPS
Zenelejátszó szoftver van, háttérben is fut
Hangszínszabályzó van
FM-rádió van (RDS)
Üzemidő
Alap akkumulátor 10300 mAh-s lítium-polimer
Készenléti idő (3G) n/a
Beszélgetési idő n/a
Zenelejátszási idő n/a
Egyebek PTT, ujjlenyomat-olvasó, arc alapú feloldás, IP69K/IP68, MIL-STD-810G, RGB értesítő LED, sztereó hangszóró, fény- és közelségérzékelő, gyorsulásmérő, tájoló, giroszkóp, nyomásérzékelő, hang- és mágneses szenzor, extra tartozékok: biciklis tartó, hordozó pánt, csavarhúzó, OTG adapter, Type-C - jack és Type-C - microUSB átalakító

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés