Kilőtték, elütötték, megfőzték, túlélte

Plecsnivel távozott tőlünk az Armor 3, a mindenálló phablet ugyanis számos elődjének gyermekbetegségén túlnőtt, a váz tényleg masszív lett, az üzemidő pedig parádés. A múlt hónapban bejelentett Armor 6 nem az előbbi folytatása mindjárt több generációval, másik termékvonalról van szó ugyanis. Az Armor 5 tavaly a noccsos strapatelefon vonalat nyitotta meg, és a folytatása is ezt követi, 6,2"-es képátlóval, Helio P60 SoC-vel, 6 GB RAM-mal, 128 GB-os tárolóval, 21 + 13 megapixeles hátlapi kamerával és 8 megapixeles szelfimodullal.


[+]

Persze nem is ezek a paraméterek, az 5000 mAh-s telep vagy a 10 wattos, vezetékmentes gyorstöltés a lényeg: az Armor 6 por- víz és ütésálló (IP68/IP69K), két méterig, két óráig alámeríthető, 1,2 méterről leejthető és 24 órán át (feltehetőleg folyékony) betonban pihentethető, egy méter mélyen. A fenti kép a különféle légnyomás, páratartalom, savasság és napsugárzás paramétereket is pontosítja (már az ellenálló képességekét), de a hátlapi UV-szenzorról sem szabad megfeledkezni – errefelé van egyébként az ujjlenyomat-olvasó is.

Hogy az Armor 6 szívósságát bizonyítsa, az uleFone ellátogatott több helyszínre is, hogy a legkülönfélébb körülmények között tesztelje a FHD+ panellel szerelt, 267,5 grammos monstrumot. Elhajítják, tojást főznek a társaságában, elütik, kilövik és ételt szeletelnek rajta. Azért apró üzenet jelzi alul, hogy otthon nem érdemes ezeket a műveleteket reprodukálni, persze aki strapatelefont vesz, inkább extrém sporthoz vagy építkezéshez választ modellt, és nem digitális konyhaként tekint a készülékre. A részletes specifikáció itt olvasható, a vásárláshoz pedig itt és itt lehet szétnézni, itteni kuponkóddal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés