Nokia 5200 - karúszó

Bevezető

Lám, ezt is megértük: a Nokia elkészült a kifejezetten fiataloknak szánt slidercsaládjával. Igen, két családtag, az már család. A nagytesó, az 5300 már járt nálunk, most az öcsi van soron.

Ahogyan általában ez lenni szokott, most is az XXL GSM-től érkezett meg a leggyorsabban hozzánk a tesztpéldány. A teszt ára két lábon kihordott heveny ideggörcs volt, akiket érdekelnek az okok, meglelik alább.

Mit mondjak: az 5200 és az 5300 első blikkre akár két tojás: megtévesztő a hasonlóság. Az 5200 slide-jának hátulján ugyan nem szerepel az „XpressMusic” felirat, azonban a gyárban simán meglovagolták a lehetőséget, hogy elsüssék a poént mégegyszer úgy, hogy ez nem is igazán került erőfeszítésbe. Újabb bőr.

Persze a pénz nagy úr, így előkerültek a költségcsökkentő akciók – ezekre szépen részletesen visszatérünk a tesztben. Ami ránézésre letagadhatatlan, itt bizony zenei mobil a nyúzás alanya. A gyártók valahogy erre is gyúrnak mostanság, ez az őrület gyakorlatilag minden márka fegyvertárában szerepel, persze a megvalósítás az gyökeresen különbözik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés