Nokia 2630 - duplán karcsú

Bevezető, csomagolás

Változnak az idők. Régebben egy-egy alsó-középkategóriás tesztkészülék érkezése kifejezetten lázba hozott, lelkesen próbálgattam őket, elvégre jó eséllyel ezek az eszközök fognak valamelyik olvasónk zsebében landolni, nem pedig a százezres csúcsmodellek. Az utóbbi időben viszont nem igazán kavartak fel az olcsóbb mobilok, valószínűleg azért, mert legtöbbjükben semmi egyedit nem találtam - vagy talán azért, meg Bog jóvoltából jól el voltam látva geek-cuccokkal.

Más volt a helyzet, amikor az XXL GSM tulajdonosa jókedvűen megkérdezte, hogy mit szólnék egy Nokia 2630-hoz. Az mi? - kérdeztem én, mivel a folyamatos bejelentések közepette néha elvesztem a fonalat, már ami az újdonságokat illeti. Alsós gép, szép, vékony, van benne Bluetooth, olcsó - hangzott a válasz. Lelki szemeim előtt egyből megjelent a Samsung E200 finn vetélytársa, csillogó szemekkel nyúltam az aprócska dobozért. Közben gyorsan megkérdeztem, hogy mennyi az az olcsó: 30.000 alatt van. Az izgalom a tetőfokára hágott, boldogan csaptam a hónom alá a pakkot, majd elindultam hazafelé. Az első bekapcsolás után viszont nagyot csalódtam: ez bizony csak Nokiához képest olcsó, tudása messze van az E200-étól. Máskor először olvasok, aztán álmodozom.

Pici doboz, kevés tartozék, de a kategórián belül kielégítő a felhozatal: hálózati töltő, sztereó füles, rövid leírás - ezzel kell beérnünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Nokia 1200 - időutazás

    A finn gyártó alsókategóriás modellje egy réges-régi, messzi-messzi galaxisból látogatott el hozzánk.

  • Nokia 3500 - pink perem

    A középkatagória alsó szegmensét erősíti a 3500, bizonyos funkciók örömteliek, más paraméterek ósdiak.

Előzmények

Hirdetés