- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
Indiant #3856 üzenetére
Nem mérvadó az AndroidCommander. Nekem mindig is túlontúl bugos volt...
MyPhoneExplorer esetleg?
(#3864) viperabácsi
Én is válaszoltam... Ha win7 vérpisti edisönt használsz ne csodálkozz. Ha nem fogadod meg a tanácsom, és nem megy azon se... Gondolom neked is azért van a fejed , hogy használd is. Indiant-nak segített...(#3867) tboldi
+1
(#3868) viperabácsi
De azt se írta senki, hogy gyári ROM-on ez tökéletesen működik.... Persze ha a mikróra nem írják rá, hogy macskát ne száríts benne akkor beleteszed...
-
ux1
addikt
válasz
viperabácsi #3848 üzenetére
Ha van kártyaolvasód és PC-d akkor esetleg próbáld így:
1.Kártyaolvasóba bedug
2.SD Formatterel a kártya megformázása.
3.EaSEUS-sal partíció megszüntetése majd a 2 elsődleges létrehozása. (1.fat32; 2.EXT3)Sokszor problémás lehet hogy az SDHC "titkos védett részét" a sima format nem formázza, nem látod...
-
ux1
addikt
válasz
viperabácsi #3842 üzenetére
Nem adott betűjelet. vezérlőpult->felügyeleti eszközök-> kezelés->meghajó. adjál neki manuálisan betűjelet
(#3845) viperabácsi
4 elsődleges lehet...
-
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #3785 üzenetére
Hogy még legyen mitől leesni az álladnak...
MyPhoneExplorer 1.8.2
AirDROiD -
ux1
addikt
válasz
tomika13 #3730 üzenetére
Akkor legyen linkesítve:
Azért nem árt ha a mondatokat értelmezitek, a fw módosításokat azért nem kéne kipróbálni
(#3732) Drbonci
Üdv... Mint minden androidnak, természetesen ennek is kell a minimum 4-5-6 ciklus. Akadásban sokat számít a launcher is, cseréld. Pl. ADW-EX, GoLauncher. Nem rossz készülékek ezek. Ha nem játékra kell, akkor szvsz. felesleges is 4-5x annyiért készüléket venni, az én igényeimet a blade is kiszolgálja, igaz jó lenne a nagyobb kijelző...
-
ux1
addikt
Nagyon sokat tanulhattok, ha pl. a blade-topic (mint testvér) 1.hsz-ét is elolvassátok. A kérdések 90%a már megválaszolásra került benne..
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
válasz
hodostamas #3540 üzenetére
Link2SD-nek rootolt gyári ROM-nál van jelentősége, kelzsoca romjánál nincs, ill. az összes custom ROM-unknál sincs, mivel beépítésre kerül a támogatás.
Volt erről és egyáltalán az EXT partícióról már hit-vita a blade fórumon is. Én is próbáltam átpartícionált blade-en EXT3 nélkül meglenni. Elég hamar meg is borult a rendszer...
(#3543) Agyzuzo
Megeszi, de szvsz felesleges, egy Class6 is megteszi...
(#3545) Gorky01
Szvsz MoboPlayer-nél nincs jobb...
-
ux1
addikt
válasz
hodostamas #3537 üzenetére
Igen, de az olvasás is akár 10x gyorsabb a belső NAND-ból...
Oda, ahova nem kell app, én nem is használok, pl. OC. AdFree helyett is maradok a host-fájlomnál.
Vannak dolgok amit szerintem felesleges a dalvikon keresztül piszkálni...
-
ux1
addikt
válasz
kelzsoca #3533 üzenetére
Ugyan mennek a widgetek, de nem érdemes odarakni... Mivel a libeket, dexeket úgyis érdemes a belső tárolóban tartani, így előnye nincs.
Szvsz a Darktremor féle megoldást sokkal többre tartom, teljesen automatice, nem kell állítgatni, szépen beépíthető a ROM-ba... stb. Nem kell külön app. Kiforrott és te is tudod, már jó-ideje hibamentes, és bizonyított eleget a blade-en is...
-
ux1
addikt
válasz
mrskatejoe #3315 üzenetére
Az originál az-az un. gyári FTM recovery. Ezt csak a ZTE speciális programjai kezelik, te nem tudsz beavatkozni. Menü sincs. Egy FTM felirat és kész...
CW recovery: ez viszont mindent tud, menüből eléred az összes funkciót. A custom rom-ok csak ezzel tehetők fel. stb... Ég és föld a kettő...
-
-
ux1
addikt
válasz
wwenigma #3142 üzenetére
Érdekes gondolkodásmód...
Nem igazán értelek: ha neked nem kell community support, akkor mit keresel itt, miért iratkoztál fel ide, vagy a MoDaCo-ra, vagy XDA-ra...Ha továbbmegyek... Miért használsz ANDROiD-ot? Hisz az egésznek a community az alapja.
Szvsz a választék, az nem kavalkád, a piacon is kiválasztod a jó árut és nem a rohadt krumplit veszed meg, mert ahhoz az árushoz ragaszkodsz...
(#3140) frozzyZTE
Még annyi hogy:
Azt hogy mit szeretnék és mire lesz esetleg lehetőség két külön dolog... -
ux1
addikt
válasz
domerator #3125 üzenetére
A történet a tiltások miatt lett. Mivel "virágnyelven" kell beszélni ezért az illegális helyeket se lehet nevén-nevezni. No innen jött a virágbolt...
(#3133) Acsifun
Az alpha minden launchert megfektet még egy sgs s+ -on is zavaró
Vagy átlátszó teljesen, vagy átlátszatlan, akkor ok.
-
ux1
addikt
válasz
hodostamas #3100 üzenetére
Első körben brick gyártás
De egyenlőre marad blade
-
ux1
addikt
Na úgy nagyjából és tanulmányi célból végigolvastam a totyikot...
Ha egyszer lesz skate-em, akkor lesz jó ROM is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged